feyizoğlu'ndan temin edebilirsiniz
fuardan motorsiklet almak istiyen mustakbel motorcu olarak davetiye aramaya calısmadım tabıkı ucretsız gırmek ısterım ama daha o cevreyı edınemedım yapıcak bsy yok kız arkadasımla gıdıcem ıkı kısılık ucreti odıyecez artık sonucta aksesuar ekıpmanı ucuza alma fırsatımız olucakcumartesi gitmeyi planlıyorum sizce fıyatlar aynı mıdır yoksa pazar gunu daha ucuzlar mı bu arada gırıs ucretı ne kadar fıkrı olan vrmı ?
davetiye bulamiyoruz diye fuara da mı gitmeyeceğız..? karı kız seyretmeye gelen borazanlar yüzünden davetiye yi düşürüyorlarsa cezasını çekelim ne yapıcaz? en azından istanbulun kroları bi parça da olsa giremez
Fuarda motosiklet satılıyor muydu? Satılıyorsa indirim yapılıyor mu? Cumartesi fuara gelmeden motor alayım diyordum da fuarda avantaj olacaksa öyle de olur.
Ferco Motor Facebook'tan davetiye kazandırıyor.Gün içinde bizi takip edin davetiye vereceğiz yazıyorlar yaklaşık 1 saat sonra mail atan ilk 10 kişiye davetiye gönderiyorlar.Ben cuma günü mail'i hazırladım; bir saat bekledim sayfayı yeniledim sürekli sonra yazı gelince gönderdim.Yarım saat sonra mail geldi: " davetiyenizi en kısa zamanda size ulaştıracağız" şeklinde.Eğer isterseniz siz de sayfayı takip edin saat 14.oo civarı paylaşım yapıyorlar.Ama haftasonu davetiye yok.Pazartesi tekrar dağıtacaklarmış..
http://www.facebook.com/vespaturkeyofficial
Bana özel mesajdan telefon numaranızı yazın cuma günü dışında fuardayım sizi içeri alırım.
Duydumki mete abi sende 10 tane bilet varmış 2'sini benim için ayırıyorsun unutma unutturma :mrgreen:![]()
Hep öle olurKar yağmasa gelirdim indire gandi yapardım ama dua et kar yağıyor :mrgreen:
Selçuk bende senin adına fuara giriş kartı var![]()
Bana özel mesajdan telefon numaranızı yazın cuma günü dışında fuardayım sizi içeri alırım.