Gezilerinize çıkmadan önce buraya yazsanız da bilsek arkadaşlar..![]()
Sözünüzü balla kesiyorum ama; pazar günü iki motor beynam ormanlarına dolaşmaya gidiyoruz. katılmak isteyen olursa bizi sevindirir.. (buluşma için yer saat konuşmak için cumartesi akşama kadr özelden msj atabilirsiniz)
saygılar sunup koşarak uzaklaşıyorum...
Güzel gezi olmuş dostum, bizde 3 kişi çıkmıştık ertan ben ve salih, ama dün hava çok güzeldi yaa parmaksız eldivenlerle gezdim bütün gün =) dünkü havaya bak bugünkü havaya bak arkadaş...
Gezilerinize çıkmadan önce buraya yazsanız da bilsek arkadaşlar..![]()
kahvaltı etkinliğine katılmayı düşünen var mı?
http://www.motosiklet.net/forum/etk...cumartesi-fuar-oncesi-kahvalti-bulusmasi.html
ben 7,30 gibi istanbul da olcam...
Öncelikle herkese merhabalar. Foruma üye olalı hayli zaman olmasına rağmen kendimi bu başlık altında hiç tanıtmamıştım.
İsmim özgür 28 yaşındayım, ankarada ikamet ediyorum.. 2 ay önce çocukluk hayalim olam motocrossa başlangıç olması adına kuba str 250 aldım. daha önce de mondial kt 125, hyosung gt 250 ve gv 650 motorum oldu. Cross ve enduro motor konusunda pek deneyimli değilim arazide hiç motor kullanmadım. o yüzden tecrübesizliğimi aşmak için ankarada haftasonları kendilerini araziye vuran arkadaşlarla tanışmak ve deneyimlerinden yararlanmak isterim.
saygılarımla :rendeer:
herkese selamlar... tanışma başlığında da yazdığım üzere;
tüm motorcu arkadaşlarıma kazasız belasız sürüşler dilerim, rüzgarınız bol olsun...
herkese selamlar... tanışma başlığında da yazdığım üzere;
tüm motorcu arkadaşlarıma kazasız belasız sürüşler dilerim, rüzgarınız bol olsun...
Hoşgeldin dostum, cross konusunda ben sana pek yardımcı olamayacağım ama aramızda endülüsü olan arkadaşlar var, misal yunus-f650, hakan-r1150gs, Fatih Abi-XT600 gibi. Buraya da sık sık yazarlar kar yerden kalksın güzel geziler düzenlenir ama asfalt adamıyım ben maalesef =) gv650 ile girmeyeceksin değil mi araziye![]()
ben GV650'nin araziye girebilme hayalini sevdim, Kuba STR'nin slick lastik ile asfaltı ağlatıp drift yapılabilme ihtimailini sevdim, Mondial kt125 ile tın tın güneşin batışına sürebilme ihtimalimi sevdim kenan anlıyormusun beni??
Özgür hoşgeldin, çarşamba günü Kenanın mekanı Voodoo da buluşuyoruz kop gel sende :flower:
hoşgeldin özgür..senin konsept baya bi genişmiş..umarım aradığın mutluluğu cross da bulursun![]()
Hoşgeldin dostum, cross konusunda ben sana pek yardımcı olamayacağım ama aramızda endülüsü olan arkadaşlar var, misal yunus-f650, hakan-r1150gs, Fatih Abi-XT600 gibi. Buraya da sık sık yazarlar kar yerden kalksın güzel geziler düzenlenir ama asfalt adamıyım ben maalesef =) gv650 ile girmeyeceksin değil mi araziye![]()
ben GV650'nin araziye girebilme hayalini sevdim, Kuba STR'nin slick lastik ile asfaltı ağlatıp drift yapılabilme ihtimailini sevdim, Mondial kt125 ile tın tın güneşin batışına sürebilme ihtimalimi sevdim kenan anlıyormusun beni??
Özgür hoşgeldin, çarşamba günü Kenanın mekanı Voodoo da buluşuyoruz kop gel sende :flower:
bende geliyim mi? bende geliyim mi?(yüzsüz ce kendini davet ettirme çabaları. çaba:1)
![]()
nolur nolur nolur beni de alın aranıza(yüzsüz ce kendini davet ettirme çabaları. çaba:2)
![]()
Sevgili arkadaşlar...
Bu buluşma açık bir organizasyondur.motosikleti olan olmayan gönlünü motosiklete kaptırmış olan herkese açıktır.
Yaptığımız listeye isminizi kendiniz yazarak gelmeniz yeterlidir.
Cc marka model meslek ayrımı yapmıyoruz.aramızda devamlı kalabilmek için adam gibi adam olmak yeterlidir.
Abi isim yazdırılmasına bile gerek yok kiadam çıkıp gelse senin burda ne işin var git ismini yazdır öle gel mi dicez
hem özgür ve kenan iyi bilir aspavadan çıkınca karşılarına denk gelen arkadaşı :queen: maksat gönüller bir olsun
![]()
Yok o manada değil hattsaffa arkadaşımız kabul ettirme çabası demiş onun için dedim.yani liste var yaz adını çık gel anlamında.ya sorma o elemanı.onunla yine karşılaşmıştım.allah korusun.aman amanAbi isim yazdýrýlmasýna bile gerek yok kiadam çýkýp gelse senin burda ne iþin var git ismini yazdýr öle gel mi dicez
hem özgür ve kenan iyi bilir aspavadan çýkýnca karþýlarýna denk gelen arkadaþý :queen: maksat gönüller bir olsun
![]()
dün behzatç de aspava, bu gece burda sen aspava...bilerek mi yapıyonuz anlamadım ki..?
Abi isim yazdırılmasına bile gerek yok kiadam çıkıp gelse senin burda ne işin var git ismini yazdır öle gel mi dicez
hem özgür ve kenan iyi bilir aspavadan çıkınca karşılarına denk gelen arkadaşı :queen: maksat gönüller bir olsun
![]()
olm hüseyin abi anında hatırladı bak..