Iyi akşamlar millet muzaffer abi az yada çok bir çoğumuzu öpmüş tür bunu herkes biliyor
muzaffer abi damarlarimiz daki kan gibi olmuş alışmışız bir kere öpmeye öpülmeye hehehehehe
Herkese hayırlı geceler dilerim
Hal öyleki gündemden geri kalmışız yine İsmail ustamızın durumuna çok üzüldüm ! Allahtan acil şifalar dilerim Önce şuanda hala balcalıda yatmakta olan Recep Mert kardeşimizin kaza haberi, daha sonra kendisini şahsen tanımamış olsamda haliyle tanıdıklarımızın yakın arkadaşı olan kaybettigimiz Faruk Ülker ve de daha yine kendimize gelemeden şimdi de İsmail abinin talihsiz haberini almak oldukça üzdü doğrusu . Nasıl bir sevdadır ki bu hala anlaşılmış degil, nice yitirilen şeylere rağmen bile vazgeçilemiyen acayip birşey işte bu Ne diyelim Dualarımız onlarla . Allah hepsini vede hepimizi sevdiklerine bağışlasın diyorum .
Sağlığımızın değerini vede onun ne büyük bir zenginlik oldugunu birkez daha anımsamamız adına Mert kardeşimizin sayfasından bir alıntı yapıyorum .
<<< 19 gündür yattığım balcalı hastanesinin penceresinden hayata bakmak çok güzel lütfen sağlığınızın ailenizin kıymetini bilin onları üzmyeyin ve halinize şükredin yok arabam yok motorum yok yok sevgilim yok demeyin önemli olan tek şey can saglıgı allah kimseme can derdi vermesin bu mübarek gecede bana tekrar bi can veren yaradana şükürler olsun allah kimsemi düşürmesin hastanelere >>>
Umarım vede dilerim ki onlar için herşey eskisi gibi olur inşallahale:
İşe bakarmısın, sırf motosikleti satılsın diye çektiği ızdıraba bak. :mrgreen:
Muzo milleti nasıl öpüyorsun, öptürüyorsun öyle, çok marifetlisin. Korkullur senden vallah...:santa:
teessüf ederim.:farao:
bu enstantane motorun satışının akabinde, alan kişiden kaporayı aldığım an çekilmiştir.:cherry:
ve bu poz için ben direttim. muzaffer abi gerek yok filan dedi ama söylediğim sözler hakikatinde beni de üzmüştü.:santa:
yoksa düşündüğünüz üzere satılsın diye bir öpüş yok ortada. rica ederim.
Merhaba dostlar,
Bora başkanım,
Güzel bir ürünmüş. :santa:Tanıdıklarımızda kullanan var mı hiç?:silent: