o zaman sizin dükkanda çalışanlar birde ben galiba...bugün sizin dükkanın önü kazılıyordu o yüzden giremedim ama daha önce gelmiştim..
bende honda shodow vardı ama sattım..istanbuldaydım....şimdi ankaradayım....sizin montlardaki yazıları nerde yaptırdınız...ben de size kulube girmek isterim....
Hoşgeldin tekrar Ankara' ya o zaman, şu an motor kullanıyor musun ? Bi ara buluşunca konuşuruz diğer konuları.
davetiyeleri her yıl klüplerın adına bellı bı sayıda cıkarıyolarmıs..bende almadım daha,hamok'dan sıtkı abı ayarlayacak ama nedır bu davetıye muhabbetı bı aydınlatıverın beni

Birkaç motosiklet klübüne ve fuara katılan firmalara davetiye gitti, giriş 20 tl gibi birşey normalde. Hamok' da davetiye var mıdır yok mudur bilemem, bana eskişehir enduro' nun başkanı göndermişti.
Kenan noldu davetiyeler fazlaysa biz alabilriz
La hacı fazla, madem gideceksiniz davetiye lazım, insan iletiyi okuyunca bi arar la, biz aramasak hiç... Bu arada davetiyeler hala elimde ve kimseye vermiş değilim, kesin gidecek birilerine vermek istiyorum, yanmasın davetiyeler =)
Biraz önce bi motora pazarlık yaptık.bakalım adam yarın arayacak.hayırlısı ise olsun.
Hayırlı olsun abi, yazın keyfini beraber süreceğiz anlaşılan
Komşum, Kenan'ım davetiyelere bende talibim, ama benden önce isteyenlerde var, sen bi ayarlama yaparsın, sırama razıyım... :cherry:
Bakalım dostum şu anda Hakan' da istiyor, bi sıralama yok hacı öyle önce şuna veririm diye, bi hakanla konuşurum o giderse önce o yazdığı için ona veririm, yoksa sana veririm kardeşim.
25 þubat 2012 saat 19:30 fuar öncesi organizasyonu yer voodoo bar adres:selanik 2 caddesi no 61 kýzýlay ( rakýname nin 3 bina üstü )
1- Hüseyin - selma
2- Koray
3- erhan
4-
5-
Abi bilemiyorum, ay sonu, gelmeye çalışırım ama kesin birşey konuşmayım, benim mekana da gidiyorsunuz ama