Power Led li El Fenerinden Selektör Yapmak ( yardım ) !!

Abi güzel bişeye benziyor ama biraz abes durmaz mı sence :)

---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:56 ----------

o arkadaşın sistemi bana uyar .. çakar istemiyorum sadece selektör yeterli .. onunda sebebi bende olmayışı..
keşke o arkadaş fotolarını atsa .. :)
ya bizim bi arkadaş vardı hani mz150 deki xenonu sisleri mp3 playeri söküp ybr ye takacağım diyordu benzaten kelepçeyi ondan görüp yaptıp o kelepçeye bu deminki 3lü spot led ampulleri bağlamıştı daha önce resim atıldı ybr topiğine ama sen tam takip etmediğin iin görememişin hatta spotun arkada soketi var itip çevirerek kilitliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------

ama şimdi arayamam gözlerim yanmaya başladı ama bir hafta falan önceydi yani kardan önce

Gereksiz macera aramayın bence,koskoca motoru görmeyen sürücüler minicik fener ışığını mı görecek?
Açın farınızı,sellektör sorununuzda kalmasın.. yada kısa farınız kapalı iken sellektör yapmak istiyorsanız devreye bir diyot koyarak işi çözmeye çalışın..

ya bizim bi arkadaş vardı hani mz150 deki xenonu sisleri mp3 playeri söküp ybr ye takacağım diyordu benzaten kelepçeyi ondan görüp yaptıp o kelepçeye bu deminki 3lü spot led ampulleri bağlamıştı daha önce resim atıldı ybr topiğine ama sen tam takip etmediğin iin görememişin hatta spotun arkada soketi var itip çevirerek kilitliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:49 ----------

ama şimdi arayamam gözlerim yanmaya başladı ama bir hafta falan önceydi yani kardan önce
dediginiz kişi maxi arkadasın zc dedi sis mp3 ü ybr ye takmıştı
http://www.motosiklet.net/forum/mt-...elf]/98284-motorlar-arasi-lamba-degisimi.html
linkte resimleri muvcut

Herkese cevapları için teşekkürler.. Kafama yatan Karaköyden hazır led alıp (ümit;in gibi) bu aldığım ledi motoruma montelemek olacak

ümit_150_zc kardeşim o taktığın lambaların ismi ne ? nerede bulabiliriz veya ne diye geçiyor

ümit_150_zc kardeşim o taktığın lambaların ismi ne ? nerede bulabiliriz veya ne diye geçiyor
valla abi senin gösterdigin power led ten almaya gitmiştim bunu gördüm adam gösterdi denedim orda güzel ışık verdi aldım..yani anlıyacagınız adını bilmiyorum

---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:15 ----------

bu arada abbi benim sahglıkçı arkadas vana gitti çocugu çatak ilçesine vermisler ye.

valla abi senin gösterdigin power led ten almaya gitmiştim bunu gördüm adam gösterdi denedim orda güzel ışık verdi aldım..yani anlıyacagınız adını bilmiyorum

---------- Post added at 09:18 ---------- Previous post was at 09:15 ----------

bu arada abbi benim sahglıkçı arkadas vana gitti çocugu çatak ilçesine vermisler ye.
ne zaman geldi ve hangi köye vermişler

Koray bey merhaba,

Daha onceki yazilarinizda h3 pwer led ampul taktiginizi belirtmissiniz. H3 power led ampul bende aradim ancak cozume ulasadim konu hakkinda byardimlarinizi rica ederim. İstanbul yasiyorsanizda gorusmek isterim. Tesekkurler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar