Hız Göstergesine Ne Yapabilirim ?

Merhaba KUBA XY250-5A racing motorum var devir göstergesinde hiçbir problem yok fakat hız göstergesinde 1 tane ampul varmış oda km yi gösteriyor gece kullanırken zorlanıyorum hızı da göstermesi için ne gibi bir şey yapabilirim ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

yeni ampul çekebilirsin aküden doğrudan çekilecek blr kablo araya uygun bi sigorta sonrada ampulu içine yerleştirdin mi tamamdır

ampül soketinden iki kablo çıkar şert led koy ben cuba öyle yaptım içi bembeyaz süper görünüyor

_w_

patlak değil aydınlatmıyorsa arkadaşın dediği gibi şerit led koy iyi olur benim motorda da led var şuan on numara

Fatih abi led gözünü almıyor mu ? birde hangi renk kullandın :)

---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:23 ----------

patlak değil aydınlatmıyorsa arkadaşın dediği gibi şerit led koy iyi olur benim motorda da led var şuan on numara

O göstergeler mükekkepli yani nokia 3310 ekranı gibi altına koy 1-2 led bağlattır cillop gibi olur.

---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:23 ----------

beyaz şerit led koydum yok almıyor gözümü

ampül soketinden iki kablo çıkar şert led koy ben cuba öyle yaptım içi bembeyaz süper görünüyor

4 parça 5er cmlik kullandım, yalnız gece uzun yolda acayip göz alıyor. normal gösterge lambalarına benzer tek ledli ucunda idare eder bi mercek olan gösterge lambalarından almak gerek. 2 tanesi 3 lira mı neydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar