Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hondanın bu modeli getirmedeki amacı ybr yi kesmek için degildir. akıl var mantık var japon japonu gurbette ellemez. :p

amaç çinli sözde markalardır. binici adam kolaylıkla almaz. fakat kuryeler alacaktır.

aslinda alinir cokta kotu degil, ben olsam alip modifiye yapardim, honda yazisi soker, kalanlari cope atar, honda yazisini esege takar 1000km bakimina honda servisine getirirdim, hangimiz esek anlasinlar.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
bayat haber ganga ben bunu 1 ay once yazmistim zaten :)

1970 lerin motosikletleri 2012 de ufak değişiklerle geliyor bomba oluyor.aman ne güzel :farao: sırf honda diye alınacaksa siz bilirsiniz.

hondanın bu modeli getirmedeki amacı ybr yi kesmek için degildir. akıl var mantık var japon japonu gurbette ellemez. :p

amaç çinli sözde markalardır. binici adam kolaylıkla almaz. fakat kuryeler alacaktır.
Katılıyorum ucuz ama kaliteli motor isteyenlere,japon almak isteyip gücü yetmediği için çinliye kaçan alıcılar için,işyeri kuran kurye motoru alacak alıcılar için bence birebir olur tabi fiyatı uygun olursa.

metehan'a gene iş çıktı...bu motorada devir saati taktırmak için en az 2 sene uğraşacak şimdi... :)

Bari Halojen Far ampül koysalardı Max tork değeri ve verdiği devir 6000 nin üstünde olmaz inşallah

Herkes motoru itin dötüne sokmuş:) ama Honda Türkiye burda yazılanları hiç kaale almıcak.

Çünkü Bu motoru kullanıcak asıl kitle olarak ticari düşünenlere pazarlıcak.. Ticari %70-80 kişisel %20 oranda

Kişisel kullanıcılar istediği kadar bitarafını yırtsın adamların mantığına göre onlar da gidip PCX veya CBR125 almalı..

Valla ürünler bunlar beyler beğenmeyen tükanın önünü kapatmasın hadi:cherry::cherry:

helal olsun valla aga güzel yazmışsın her zamanki gibi...Hondanın pek umrunda değiliz yani...:p

metehan'a gene iş çıktı...bu motorada devir saati taktırmak için en az 2 sene uğraşacak şimdi... :)

Honda adam olmaz agi...bununla idare edicen artık...umduğuna değil bulduğuna binicen adamların kafası Leyla...

cevap yazamadığım arkadaşlar kusuruma bakmasın yetişmek mimkin değil...

Yine de fiyatına göre güzel, ayrıca çok rahat bir motora benziyor. Selesi geniş ve bagaj koyma yeri gayet iyi. Titreşim vs gibi herhangi bir problemi yoksa ve imkanım olursa ben alırım.

Honda commeter tarzı motorlara devir saati koymayarak akıllılık edip kâr ettiğini mi sanıyor acaba :silent:
hangi devirde yaşıyoruz ya :pr: bunu, km devir saatinin göstermesi lazım :queen:

Honda commeter tarzı motorlara devir saati koymayarak akıllılık edip kâr ettiğini mi sanıyor acaba :silent:
hangi devirde yaşıyoruz ya :pr: bunu, km devir saatinin göstermesi lazım :queen:

ve bence o kontak kısmı bu şekilde gelmez normal standart şekilde gelir...bu fotolar sonucta avustralyadan alıntı...yani o alengirli skutır kontağını buraya getirmezler...benimkisi tahmin tabi...

ve bence o kontak kısmı bu şekilde gelmez normal standart şekilde gelir...bu fotolar sonucta avustralyadan alıntı...yani o alengirli skutır kontağını buraya getirmezler...benimkisi tahmin tabi...

kankam muhtemelen böyle gelir.. devir saati olmaması hakaret yaw.. çok kötü bir durum.. bi motorcu devir saatinde ki ibrenin aşağı yukarı çıktığını görecek aga .. zevk orada :)

Honda Türkiye'ye kızıyorum ama biraz düşününce düşük bütçe ile motosiklete başlamak isteyip sorunsuz bir japon motosiklet almak isteyenlere güzel bir avantaj olacagını sanıyorum. marka yanlısı değilim ama şimdiki YBR125 ten çok daha güzel durdudugu kesin. 250cc yeni modellerde bekliyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar