Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

honda kullanıcısı bunu hakettiği için honda da bu modeli reva görüyor hondacılara. siz hala o berbat cbf150 modelini almaya devam edin bak ne modeller getirir daha honda türkiyeye diyorum.

komiksin arkadaş dünya senin etrafında mı dönüyor sanıyorsun. Berbat dediğin motosiklet ne kadar satıyor farkında mısın ? Değilsen cahil cahil konuşmayacaksın.

Devir göstergesi yok galiba cc ye göre çok ağır armut tip ampul çinli motorların dizaynı enjeksiyonlu değil 3500 tl bile fazla buna

Aşırı saçma bir motosiklet olmuş açıkçası , hepimiz yeni farklı model beklerken şu motora bakarmısınız ? Hiç yakıştıramadım... :farao:

Lansman: Honda 2012'de Türkiye'ye yepyeni bir modelle girdi...

Resim;

Şaka gibi... :mrgreen:
Çinliler bile bu dizaynları artık pek kullanmıyorlar :cyclopsan

Dışarıdan nasıl bir ülke, nasıl bir tüketici olarak görülüyoruz ki? Merak etim...

bir devir sati koymak çokmu zor 1000tllik çinli motorlarda bile var insanları keriz yerine koyuyolar bu japonlar..koca göstergeyeboş vites bide ışık göstergesi koymuşlari resmen salaklık bu motoru almak..

Herkes motoru itin dötüne sokmuş:) ama Honda Türkiye burda yazılanları hiç kaale almıcak.

Çünkü Bu motoru kullanıcak asıl kitle olarak ticari düşünenlere pazarlıcak.. Ticari %70-80 kişisel %20 oranda

Kişisel kullanıcılar istediği kadar bitarafını yırtsın adamların mantığına göre onlar da gidip PCX veya CBR125 almalı..

Valla ürünler bunlar beyler beğenmeyen tükanın önünü kapatmasın hadi:cherry::cherry:

Aslında her iki ünlü markadaki bu düşük cc sınıfındaki tuhaflıklardan ateş püskürüp durduğumuz şirketler tam olarak sorumlu değiller. Vergiler çok yüksek. KDV yetmezmiş gibi bir de ÖTV denen saçmalık var. İthalat aşamasındaki yüksek oranlardan bahsetmeye gerek bile yok.

Gerek bu sayfada, gerek daha önceki tartışmalarda söz konusu edilen getirilmeyen modeller aslında getirilemeyen modeller.
İmrenerek baktığımız diğer ülkelerdeki uygun fiyatlı modellerin burada neredeyse %60 fazla fiyatla satılması gerekiyor.

Adamlar 125 cc motosikleti buraya getirdiklerinde ortalama 6.500 - 7.000 TL gibi rakamlarla satmaları gerekecek.
Kapış kapış alacak olanlar hemen parmak kaldırsınlar :)

bu ne arkadaş ya yeni kasa ybr'nin yanından geçemez bu. hondadaki çirkinlikte ucuzlukta cbf150den sonra son nokta. bozdu bu honda çok bozdu....

avrupalı cbf125 e biner bizede bunu getirirler.

yüksek cc yanına şehir içi aynı zamanda kardeşiminde kullanacagı bir motosiklet alacaktım. hondanın getirecegi modeli bekliyordum. gele gele bu geldi.

üzgünüm honda buna 3000 den fazla veremem sende 3000 e vermesin. eh artık satacak başka müşteriler bulursun.

honda kullanıcısı bunu hakettiği için honda da bu modeli reva görüyor hondacılara. siz hala o berbat cbf150 modelini almaya devam edin bak ne modeller getirir daha honda türkiyeye diyorum.
Sen alma kardeşim alanlar memnun çamur atma felsefesine bence gerek yok.Bu modele gelince bencede olmamış ama 3000 tl civarı satılırsa bence satar.

2012 model cg125 desek yanlış olmaz heralde bence yeni bir model değil bu tasarımdan zaten ööö geldi:pr:

Honda Türkiye düşük cc segmentine daha çok firmasal bakıyor bireysel bakmıyor gerçi pcx 125 var ama o yetmez

Ybr zamnlanırsa,bununda fiyatı 3.500 olursa,ne kadar çirkin bi motor olsada keser ybr yi ahada buraya yazıyorum.Bide arada çok fark olmaz tabi ama ybr den güçlüyse zaten belli olan kesim bu motoru seçer.

hondanin turkiye ortagi, gelen modelleri onlar belirliyor, biz aliyormusuz, yargila, fikir beyani yok, yoksa firma devreye girip
20080412420852120795094ax4.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar