Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bu motor TitanS- Titan delux ün daha çıplak versiyonu....
Zaten titanı piyasadan çektiğine pişman olmuşlardı...
Şimdi akıllarına geldi 125 lere girmek....

Len gereksiz panda...
Şimdi de bu motordan mı alıcan?...
Milletin kanına giriceksin gene...
CBF de kaç kişinin kanına girdin...
Sonra çizdim oynamayrum dedin sattın hibinto....

Yeter olm... Atık ağır adam takıl... Kıçının kılı ağarmış hala mopetlerle uğraşıyon....:wiinkk:
Bi de utanmadan , cüssene bakmadan 125 lik lere eziyet ediyon... :queen:

Al artık 250 lik maxi falan.. Hatta git er6 falan al....
Uğraşma şu mobilet bozuntusuyla... :cat:

Al ki kurtulalım lan senden.... :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:07 ----------

Bir de şu dikkatimi çekti...
twister ve ybr ye ne kadar benziyor...

Kuru ağırlığının 137 kg olmasını hiç hesaba katmıyorum.... :))

ilk çagdan kalma modellerle ybr ye rakip olamaz hondayı severım ama ufak segmentte hondanın duzgun modellerini getirmiyorlar türkiyeye

mete abi nettin gı :sunny: bu motor ybr nin çok gerisinde kalır.. belki sym ye kafa tutar.. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gidiyormu bu motor?

Anaaa tam istediğim gibi fiyatıda hem bunun vites göstergeside var :D YBR yerine bunu alabilirim tabi bununda bir Eksi yönü yoksa bakalım biraz kullananlardan öğreniriz nasılmış :mrgreen:

Yine devir göstergesiz motor, yine yağ yakıyor şikayetleri demektir. "Yokuş aşağı 130 bastım" diyecek arkadaşların motor yağ eksiltiyor şikayetlerini dinlemeye hazır olun.

Yine devir göstergesiz motor, yine yağ yakıyor şikayetleri demektir. "Yokuş aşağı 130 bastım" diyecek arkadaşların motor yağ eksiltiyor şikayetlerini dinlemeye hazır olun.

Devir dicitaldir belkide sağ taraf daki panel öle gibi geldi :mrgreen:

Şu Honda'ya, bu yeni modele devir saati tak desek ve başlarında beklesek, bu işi yaparken elleri nasıl titreyecek acaba merak ediyorum.

Bu adamlar bizi salak yerine koyuyor sanırım :)
Sene 2012 birader, dijital teknoloji aldı başını gitti birader, bir iki çip le bu işler bitiyor artık birader, bu motoru satmaya kalkacan ülke Türkiye birader, siz kimi kandırıyorsunuz birader, illa piyasada patlama yapmak, ybr yi falan alt etmek, satış rekoru kırmak gibi bi gayen, oturaklı bir iş yapmak arzun varsa bu milleti muz cumhuriyetiyle karıştırmayıp 185 cc civarı, full enjeksiyon, torklu, kemikli enduro kırması bi commuter getirirsin patlar gidersin... Ama bu modelle değil cık cık cık... :santa:

motosiklet kullanmanın bu kadar maliyetli olduğu bir memlekette bence daha çok 125- 250 cc alternatifi gelmeli. bir de türk insanı aksesuar seviyor yıllardır piyasada olan honda bunu nasıl gözardı eder anlamış değilim.devir saati gibi ucuz bir detay :farao:

cbf150 nin yerine bu geçecekse beğenmedim. ne kadar sıkıntıları olduğu iddia edilse de huyu suyu bilinen kendini ispatlamış bir model.
ama bir alt daha ucuz alternatif olarak bence mantıklı.

Evet arkadaşlar şu an itibariyle haber kaynaklarımdan yani Honda fabrikadan öğrenmiş bulunmaktayım...:cherry:

bence güzel bir model...en azından yebereye öldürücü darbeyi vuracak gibi...:pbizim için iyi gelişme...neden...bu sefer Yamaha buna karşılık vermek zorunda ve daha düzgün bir ybr getirir yanlışmıyım...bu rekabetin sonu hep bizim işimize yarar...:king:

yağ mağ yakmaz inşallah...:p

Öncelikle Videosu....

http://www.youtube.com/watch?v=ugzeUbLjQ-c

http://www.youtube.com/watch?v=vvNfeNbADEM

şimdiden soruyu duyar gibiyim...beyazı gelecek mi...:p

cevap ..bilmiyorum...ama sanmıyorum...:p

fiyat aralığı 3500-3750 arası olacağı söylendi...

hayırlı olsun...:king:

Mete Han Prodikşın ve Bilimum Ekşın Company itinayla sunar....:bestmt:

...
METE abi ilk videoda devir saati var 2.incisinde yok dikkat ettinmi yani gerçekten 2 sene sonra getirmek için koymamışlar harbi harbi ben içimden tvs ile rakip olucak onla aynı güçte titreşimsiz bi alet getirler diyodum cbf150den sonra çitayı dahada düşürmüşler bi fiyatı iyi olursa düşünülür 3.750tl yaparlarsada herkezlere tvs öneririm yani :D

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
honda japonya ve türkiyeyi tebrik ediyorum epey bi saçmalamışlar : ) : ) kesin yağ da yakar bu : ) karbüratör sorunu olmaz ama bunda cg karbüratörü vardır :) tabi bi kranga da 750 lira fiyat çekerler..zavallı Türk tüketici..

2000-2001 model titan kasasını biraz makyajlamışlar, (Deposundan gösterge paneline kadar benziyor) hatta depo neredeyse aynı gibi. cbf 150 motorunu 125 cc ye ufaltmışlar. Motor yapı olarak cbf 150 motoruna çok benziyor, hatta aynı bile olabilir. Dolayısıyla benim beklentilerimin çok altında. Bence Cbf 150 den inilipte binilecek motor değil. İlk kez motor sahibi olacaklar için bi seçenek, yeni başlayanların en çok ihtiyaç duyduğu devir saati veya vites göstergesi de yok, nasıl olacak, kim alıpta binecek bilmem. Benim gözüm pek tutmadı. Fakat motor ömrü ve kalitesi titan kalitesinde ise efsane titan yeniden doğuyor diyebiliriz. Böyle olursa tam bi kurye motoru olur bence. Ama ufak ve çelimsiz yapısıyla cbf 150 segmentinden biraz ayrılıyor sanki.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
yeni model titan bana sorarsanız :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
dünya üzerinde içten yanmalı olup yağ yakmayan bir motor yapısı yoktur..kimisi farkedilmeyecek durumdadir kimisi de hondadir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar