Honda Honda Cb 125 e Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kankam muhtemelen böyle gelir.. devir saati olmaması hakaret yaw.. çok kötü bir durum.. bi motorcu devir saatinde ki ibrenin aşağı yukarı çıktığını görecek aga .. zevk orada :)

o fotolar alıntıydı aga belki farklı özelliklerle gelir diye bir ümit var içimde...

_w_

Cg 125 ve titan in aynısı olmuş. Hondanın amacı çinli markaların CG modellerine karşı çektiği kılıçtır. Tam köy tipi motor olmus, mondialin mg sinden kanuninin bretonundan, sağlamlık konusunda bin kat daha iyidir. Ancak bu devirde devir göstergesinin ve vites göstergesinın eksik olması tam bir rezalet . İnşallah bu model piyasaya gelince CBF fiyatları tavan yapmaz.

Bu da metehan balon haberlerinden biri diyorsun yani... Kendininde umudu yok aslında...
Millet seni burda recm eder lan.... :queen:

ganga yeni model gelmiş dandik malmış yağ yakıyormuş çamura batıyormuş çok da tringo be haci...sende öyle bi şabanca yazıyon ki ...:pr:

Olm geldimi tr ye...Satışta mı....
Gelmesse dedim..
Nerenle okuyon hacı bozuntusu?.... :pl:

Olm Honda fabrikada şu an motorlar yav...sen nerenle okuyosun...kampana kafa...:p

eknik özellikler babında bu fotolarla bize gelenler farklılık gösterebilir...bi ihtimal...

Bu nedir böyle?!.. Üstüne küba motor falan yazsan sırıtmaz. Honda YEBERE 125! :p

baykus01.jpg

dur aga bi yav fuarda görelim...bi şans verin hemen itin .ötüne sokmayın motoru...:p

fiyatı 3500 tl olurda 500 peşin 125 tl 24 ay 0 faiz o zaman patlar bende alırım beyazı güzel sahibindende 28-50 tl arası devirsaati var hemen takarım bir tane ep gene honda beya :p

adam gibi motor getirsinler de bizde oraya buraya sokmayalım değil mi ama sende ne bu honda aşkı anlamdım:farao:
mecnun bile leyla yı böyle sevmedi:queen:

Honda...hayat onda...:p

fiyatı 3500 tl olurda 500 peşin 125 tl 24 ay 0 faiz o zaman patlar bende alırım beyazı güzel sahibindende 28-50 tl arası devirsaati var hemen takarım bir tane ep gene honda beya :p

valla abi ben senin yerinde olsam alırım skuderyamı keyfime bakarım...ne uğraşıyon vitesliyle beyav...

ya hep honda kullansamda ve memnun kalsamda hondanın bu gerizekalıca hazırlanmış gösterge panellerine uyuz oluyorum cbf 150'mde devir göstergesi yoktu saat yoktu kocaman ve gereksiz bi honca yazısı vardı cbf 500'mde yakıt yoktu ısı göstergesi vardı cbf 1000 de yakıt var ısı yok ki o kadar konulabilecek yer varken yok yani ya bu motorda cb 125 i koca puntolarla oraya koycağına bi devir veya vites göstergesi koysan nolur ya kokoca honda mühendisleri bi göstergeyi bu kadar kötü kullanabilir

dur aga bi yav fuarda görelim...bi şans verin hemen itin .ötüne sokmayın motoru...:p

mete kardeşime katılıyorum.ybr 125 in 2005 modelini beklerken bayide yeni motosikletin broşürüne bakmıştım.broşürde ayak marşı yoktu,motosikletler bayiye geldiğinde ayak marşlı olduğunu gördük.ayrıca ayrıca broşürdeki siperle motordaki siperde farklı çıkmıştı.inşallah honda da da öyle olur.en azından bi devir saati koyar gönderirler.(çokmu iyi niyetli düşünüyorum acaba :) )

mete kardeşime katılıyorum.ybr 125 in 2005 modelini beklerken bayide yeni motosikletin broşürüne bakmıştım.broşürde ayak marşı yoktu,motosikletler bayiye geldiğinde ayak marşlı olduğunu gördük.ayrıca ayrıca broşürdeki siperle motordaki siperde farklı çıkmıştı.inşallah honda da da öyle olur.en azından bi devir saati koyar gönderirler.(çokmu iyi niyetli düşünüyorum acaba :) )

gönül bunu istiyor hacım...

80 kuruş yaksın...en az 30 hp olsun lastikler gamyon tekeri gibin olsun...grenaj kasa falan ciks olsun...kanat takıp uçmak isteyenler bile olabilir ki piyanist irfan yakında karamürselden karşıya herekeye geçmek için motora jetmotor bile takabilir...:p

gostergeleri bence super, her ihtiyaci karsiliyor, hizini, yaptigin yolu, benzini, isigi, bosu var, hatta ekstra dan kusu bile var kanatli, ama en onemlisi modelinin olmasi, dusunun gidiyorsunuz, yaninizdan kamyon sizi solluyor, soruyor ne bunun modeli, unuttuysan hemen bakiyorsun, aslinda hiz gostergesi gereksiz, yanyana gittigin aracin km saatine her an bakabilir ve ogrenirsin, saat icin gunese bakin, kar varsa ambulansin icinde hemsirenin saatine bakin, adamlar super birsey yapmis, simdilik en iyisi bu bizim ulke icin, seneye gostergelikler yerine kolalik bolme konacakmis

Teknolojinin ilk harikası lebraam...

Devir göstergesi yok muhtemelen Honda bunu satış politikası olarak iki jenerasyon çıkartacak yine:))
Yani benim yorumum; CBF150 yerine bu model çıkmış olsaydı vakti zamanında, şimdi de CBF 150 çıksaydı bu CB 125 E'nin yerine "vay bee honda güzel model getirdi" derdik. Ama malesef tam tersi.. Yinede hayırlı uğurlu olsun beğenip alacaklara..

metehan honda'nın elinde kalan dandik motorları sattırmak için para alıyor haberiniz olsun :)

yada göstergesiz olanları...göstergeden de para kazanabilir... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar