Sabrımın son noktası....

Merhaba arkadaşlar bir heves edip ramzey gy 150 aldık bilenler bilir. Başım bir türlü dertten kurtulmadı hergün yeni bir sorunla karşılaşıyorum. Her sorunuda servis ordan uydur buradan uydur yapıyor neyse insanız sonuçta küçük yer dedik anlayış gösterdim ama bu son olay beni iyice çığrından çıkardı.. kısaca anlatmak istiyorum motorum uzun süredir aşırı fazla benzin tüketimi var benzin tüketiyor dedik ya bize herkes yeni motor yakar abi zamanla alışır dedi kullandık bugün kafama takıldı şöyle kabataslak bir inceleyim dedim motoru çıkardım sehpaya altına eğilir eğilmez nede göreyim depo benzin sızdırıyor. bunu farketmem beni hem sinirlendirdi hemde büyük bir kazadan kurtulduğumu farketmeme sebep oldu. Malum o sızıntıya gelecek bir kıvılcım depodaki basıncla beraber alev almama neden olurdu. Sözün özü bu böyle olmayacak. Yetkili satıcıyı başta olmak üzere dava acmayı düşünüyorum

Allah korumuş erken fark etmişsiniz dava açmak en büyük hakkınız zamanınız ve paranız varsa sonuna kadar uğraşın

Dostum büyük geçmiş olsun. Erken fark etmen seni birçok şeyden korudu her türlü hakkını aramalısın bu nedir ya.

F54

benimde mondial karböratör gevşetiyordu bi gün ışıklarda bi bakarım silindirden duman geliyor ne göreyim benzin damlıyor:santa:
hemen stop edip sıktım ama dertler bununla bitmedi daha birçok sorun durduk yerde en sonunda sattım mahkeme parasını fiyattan düştüm en azından şimdi çinli almak isteyene alma diyorum insanlar ya çinliler iyi güzel gezdiriyor daha ne olsun diyor bende kendin bilirsin diyorum honda yamaha kawasaki suzuki nin nasıl marka olduğunu daha iyi anladım :cat:

Büyük geçmiş olsun Allah tan erkenden farketmişin kesinlikle dava açmalısın

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ilk motorum çin malıydı
bir gün titreşim yüzünden motor bloğu bağlantılarında oluşan çatlamaları kaynak ettiriyorum, birden alev aldı motor
tamirhanede kim varsa dışarı kaçtı o an
motoru yatırdım, yanda köpüklü su dolu kova vardı boca ettim üstüne
tamirci arkadaş ta cesaret alıp geldi bizim montu kalan alevin üstüne vurdu söndürdük
aynı sorundan
depoda çatlak oluşmuş ve benzin aşağı akmış

yarın sabah gidip davayı başlatıyorum. sürecte oluşan gelişmeleri burada aktaracağım arkadaşlar..

kimdi o geçen xl200 ile ramzeyi karşılaştıran

geçmiş olsun arkadaşım

hırdavatcılarda war çelik macun diye geçer sarı ve yeşil renkte bunu eişt miktarda koparıp elinde yoğuruyorsun tamamen yeşil renkte oluncaya kadar ve yüzeyi nemden ve sudan ayır ve macunu elinde top şeklinde yap ve yüzeye koy elinle dağıt daha sonra kenardn taşanlrıda temizle mükemmel bir macundur

Celik-Macun-404-Power-Mix-40-Gr__35980261_0.jpg

hırdavatcılarda war çelik macun diye geçer sarı ve yeşil renkte bunu eişt miktarda koparıp elinde yoğuruyorsun tamamen yeşil renkte oluncaya kadar ve yüzeyi nemden ve sudan ayır ve macunu elinde top şeklinde yap ve yüzeye koy elinle dağıt daha sonra kenardn taşanlrıda temizle mükemmel bir macundur

http://images.gittigidiyor.com/3598/Celik-Macun-404-Power-Mix-40-Gr__35980261_0.jpg

çok teşekkür ederim ama kendim veya sonradan birşeyler yapıp sorunu çözmek istemiyorum.

Kocaeli İl Temsilcisi
benimde mondial karböratör gevşetiyordu bi gün ışıklarda bi bakarım silindirden duman geliyor ne göreyim benzin damlıyor:santa:
hemen stop edip sıktım ama dertler bununla bitmedi daha birçok sorun durduk yerde en sonunda sattım mahkeme parasını fiyattan düştüm en azından şimdi çinli almak isteyene alma diyorum insanlar ya çinliler iyi güzel gezdiriyor daha ne olsun diyor bende kendin bilirsin diyorum honda yamaha kawasaki suzuki nin nasıl marka olduğunu daha iyi anladım :cat:

hondayı niye yazmıyon len barzani :cherry::queen::p ehemm ühümmm yazmışın ben görmemişim pardon şekerim :)

---------- Post added at 08:58 ---------- Previous post was at 08:55 ----------

yarın sabah gidip davayı başlatıyorum. sürecte oluşan gelişmeleri burada aktaracağım arkadaşlar..

vallaha helal olsun arkadaşım bu konuda bende sonuna kadar yanındayım :) ancak inşallah lehine sonuç alırsın,

bu arada geçmiş olsun ...

---------- Post added at 09:00 ---------- Previous post was at 08:58 ----------

http://images.gittigidiyor.com/3598/Celik-Macun-404-Power-Mix-40-Gr__35980261_0.jpg

valla güzel ürünmüş ben bu zamana kadar nasıl bunu farketmedim hayret , kesin yeni çıkmıştır metal gibi de sertleşiyor deme bana şimdi :cherry::cat:::shake2::

arkadasin gostermis oldugu macunu turkiyede yasarken ben bizzat kanuni nin silindir blogundaki bir yarigi kapatmak icin kullandim o tamirattan sonra bir bucuk sende daha kullandim sonra kita degisikligi yaptim uc sene oldu buraya geleli abim kullaniyor simdi benim kanuniyi .arasira soruyorum yag yada duman turunden sizinti kacirma varmi diye hic birsey yok diyor valla gavur yapmis cok pis yapisiyor..

Geçmiş olsun kardeş, valle ne desen haklısın, bir işi para için akşam etmek için yapan insanın yaptığı işten bu kadar hayır gelir :pr: Bu her meslekte böyle bir şeyi severek yapmazsan yaptığın işten hayır gelmez :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
davayı ilgiyle takip edicez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar