Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

motorumun ön tarafını çekmeye çalışırken ayna bağlantı yerinin orayı kırdım... :pr: gerçi çokta problem etmiyorum ama işte şanssızlık..
Tamiri zor birşeymidir ?

Uploaded with ImageShack.us

merhaba arkadaşlar... geçen hafta 2006 model 600f aldım. tahmin ettiğimin ötesinde zevkli makinaymış.

motorumun ön tarafını çekmeye çalışırken ayna bağlantı yerinin orayı kırdım... :pr: gerçi çokta problem etmiyorum ama işte şanssızlık..
Tamiri zor birşeymidir ?

[url]http://img195.imageshack.us/img195/531/krkec.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

üzülme tamir edilebilir parça :)
istanbulda ne tarafta oturuyorsun ?

gideceğin yerde yapıştırıp arkadan güçlendirme yaparlar yüksek ihtimal sonrada lokal boya yaparlar tahminen

merhaba arkadaşlar... geçen hafta 2006 model 600f aldım. tahmin ettiğimin ötesinde zevkli makinaymış.

hayırlı olsun
fotoğrafta eklesen tam olacakmış :)

park ampulünü nasıl değiştirebiliriz elim girmiyor alttan deniyorum fakat ulaşamıyorum,püf noktası falan varmı ?

park ampulü olarak led baktım fakat çin malları var piyasada abidik gubidik markalar :S kaliteli ledli park ampulü tavsiyeniz varmıdır?

üzülme tamir edilebilir parça :)
istanbulda ne tarafta oturuyorsun ?

gideceğin yerde yapıştırıp arkadan güçlendirme yaparlar yüksek ihtimal sonrada lokal boya yaparlar tahminen

Beykentte oturuyorum. Yakın arkadaşım oto kaporta işi yapıyor.Acaba o halledebilir mi ?

evet ama boyayı muhtemelen bir motosiklet boyacısı yapabilecektir diye düşünüyorum

bildiğim kadarıyla gri f'lerde boya sedefli çünkü

@filz

Ön kafa sökülüp arkadan plastik kaynağı olacak burdaki ustam çok güzel yapıyor bu işi eskisinden daha sağlam olur.Boyayla falanda sakın uğraşma istersen hem "boyalı" damgası yedirirler adama küçücük yer için fiyat kırmaya çalışırlar yarın öbürgün satarken.Bu sebepten ötürü sticker ile kapatman çok mantıklı olur belli bile olmaz çokta güzel durur uygun bir sticker bulabilirsen.

@filz

Ön kafa sökülüp arkadan plastik kaynağı olacak burdaki ustam çok güzel yapıyor bu işi eskisinden daha sağlam olur.Boyayla falanda sakın uğraşma istersen hem "boyalı" damgası yedirirler adama küçücük yer için fiyat kırmaya çalışırlar yarın öbürgün satarken.Bu sebepten ötürü sticker ile kapatman çok mantıklı olur belli bile olmaz çokta güzel durur uygun bir sticker bulabilirsen.

doğanın eski motorundada vardı bu şekide ama tavsiye etmem bence
sonuçta grenaj dediğiniz aksam plastik bir bileşim

bu arada merak ettiğim birşey var
tam olarak ne yapıyordunda kırıldı o köşe :)

yanlış anlama sadece soru birde kafa grenajındaki o kulaklar genel olarak en hassas yerlerdir tüm grenaj aksamındaki.
birde yan grenajlardaki diz hizasına gelen göbekli vida yerleri kırılır düştüğünde

aslına bakarsan bu iş ve mali sıkıntıyı çekmiyor olsaydım arkaya yapacağım kapalı garajda ben bile uğraşır yapardım bunu dökerek nasıl olsa şu an çalışmadığımdan vakit geçerdi
dışarıda yaptırılabilir ama ne kadar iyi olur bilemiyorum bu kapak muhtemelen abs plastiktendir dandik olduğunu sanmıyorum e yapacak kişi nasıl yapacak oda önemli :)

olum r1 aldın halen buradasın git 600f'i geri al sen bence (=

Kanka bu işi senle bi ara oturalım bize gel. Konuşalm bu kapak olayını senle halledebiliriz gibime geliyo:)

bu arada merak ettiğim birşey var
tam olarak ne yapıyordunda kırıldı o köşe :)

yanlış anlama sadece soru birde kafa grenajındaki o kulaklar genel olarak en hassas yerlerdir tüm grenaj aksamındaki.
birde yan grenajlardaki diz hizasına gelen göbekli vida yerleri kırılır düştüğünde

Önden 2 motoru birbirine yaklaştırıp kilitlemek için hamle yapmıştım.. ee tabi göt göbek olunca sahip çıkmakta zorlaşıyor :mrgreen:

kanka toplanıp almak gerekiyor yoksa fiber şablon yaratıp dökersin çok problem olmaz ama sağlamlılık dönemli :)

ulem forumda bi sen bi ben varız foto koyan zaten benim motor malum alamadım daha maddi durumlar nedeni ile işten çıkartılınca üstüne birde dünya kadar alacağım kalıp

yoksa döşerdim şimdi burada ama nerede...

bugün öğleden sonra can sııntısına TERKOS BALABAN KÖYÜ'ne yolculuğa çıktım :)
malum kemer burgaz terkos yolu gazlamaya müsait :)
işte bunlarda ufak bir görsel anlatım,
hava çok güzeş fakat dandik eldiven sonrası donan eller :)
kısmet fuaru beklıyorum adam akıllı eldıven almaya :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar