Honda Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tşekkürler;

bu arada mono kapak için bu işi bilen bir arkadaş kalıp falan çıkarsa eminim forumda birçok f kullanıcısı satın alır,yokmu bununla ilgili bir fikri düşüncesi olan ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:34 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=o8cdgyGIm2Q&feature=related

bu videodaki gibi birşey .

mono kapak biri alıyordu forumdan kıbrıslı bir arkadaşımız ama en son durum ne oldu bitti bilmiyorum ne yazıkki ben haber et demiştim (=

hadiya bi kalıbını alaydık iyi olurdu :) umarım yardımcı olur duyar sesimizi :)

Bende bu sinyallerden var, flaslight controller olmadığı için hızlı yanıp sönüyor. Onun dışında görüntüsü hoş ama karşıdan görünürlüğü çok fazla değil.
ön yada arka bi çifti led olunca dediğin gibi flashlight controller olmadığında yada taş direnç vs.kullanılmadığında normalden biraz hızlı yanıp sönüyo ama bence o haliyle daha çok dikkat çekiyor :)
şunlara kol gibi demesek. sinyallerini o şekilde seven kişilerde var neticede...
O zaman asyalı kolu olsun?:cherry:

havalar soğuk :( motorlar yatıyor.Bu hafta sonu yada önümüzdeki hafta içi hava müsade ederse 300km lik yol yapıcam İzmire dönme vakti...bu arada difi marka soft çantalarım geldi gayet güzel kullanışlı.Gidersem eğer çantalarımı test de etmiş olacağım.

aslında satıcıyla irtibata geçip toplu alımda indirim istesek Türk mantığı :) belki kabul eder :)

toplu alım mantığı olmaz bu sefer gümrük vergisi çıkacak üstüne ticarete girer konu üstüne birde kargo kime gidecekse ceza yer
zaten gümrük vergisiz geçişi 75€'ya indirildi

yerel bi satıcıysa konuşulup ürün bedeli düşük gösterilebilir ... o şekilde tabiki mantıksız çok büyük şatafatlı birşey değil altı üstü kapak ...gümrükte baksalar bile sorun olmaz..yada gift olarakta göndertilebilinir aslında alternatif çok sadece uğraşacak zaman lazım , olmaz diye bişey yok .

gümrükte eğer tek ürün sipariş edersen fazla sorun olmayabilir
ama tutup 3 5 tane almaya kalkarsan o zaman incelemeye gider iş

gümrükte eğer tek ürün sipariş edersen fazla sorun olmayabilir
ama tutup 3 5 tane almaya kalkarsan o zaman incelemeye gider iş

75 € sınırı olmak kaydı ile istenilen miktarda ürün tek bir kolide gelemiyormu ? Misal 1 € gösterir kapağın tanesini 75 tane alınır burdan tek bir kişiye yapacağımız ödeme ile kişi ürünü alır.Yoksa açıp koliyi efendim bunun içinde 75 tane ürün neden var ticarete girer bu mu derler bu konuda bir bilgim yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:35 ----------

ben halen uğraşmaktayım kapak işi ile,
az kaldı kullanıp geliştirebilecek kapağı ayarladım ufaktan fiber uğraşlarım sonucu düzene girecektir...

işte bu ürünün kenarlarına ekler yapılıp alttan sıkıştıracak kanatlar yapacağım...
http://www.yuki.com.tr/urun/16/on-gogus?1237

takipteyim...

75 € sınırı olmak kaydı ile istenilen miktarda ürün tek bir kolide gelemiyormu ? Misal 1 € gösterir kapağın tanesini 75 tane alınır burdan tek bir kişiye yapacağımız ödeme ile kişi ürünü alır.Yoksa açıp koliyi efendim bunun içinde 75 tane ürün neden var ticarete girer bu mu derler bu konuda bir bilgim yok.

alınan ürün 2 3 adetten fazla olması durumunda gümrükte koli veya kutuyu inceleyecek kişinin insiyatifine bağlı olarak bu kadar ürün ile ne yapacaksın diye sorarlar sana (=

İlkay kanka senin yolladığın kapak cok daha iyiymiş ya. Peki bişey soracağım sadece bir fikir bu. Aramızda 10 kişi 20 şer dolar toplasak bu kapagı alsak. Burda dökme olarak cok daha ucuza yaptıramazmıyız???

İlkay kanka senin yolladığın kapak cok daha iyiymiş ya. Peki bişey soracağım sadece bir fikir bu. Aramızda 10 kişi 20 şer dolar toplasak bu kapagı alsak. Burda dökme olarak cok daha ucuza yaptıramazmıyız???

aslına bakarsan bu iş ve mali sıkıntıyı çekmiyor olsaydım arkaya yapacağım kapalı garajda ben bile uğraşır yapardım bunu dökerek nasıl olsa şu an çalışmadığımdan vakit geçerdi
dışarıda yaptırılabilir ama ne kadar iyi olur bilemiyorum bu kapak muhtemelen abs plastiktendir dandik olduğunu sanmıyorum e yapacak kişi nasıl yapacak oda önemli :)

olum r1 aldın halen buradasın git 600f'i geri al sen bence (=

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar