Yol Gözümü Daglıyor (:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dışarı çıksam mı diye aşırı bi tereddütteyim hava çok soguk pencereden bakıyorumda agaçlar felan dalgalanıyor rüzgardan ben çıksam akibetim ne olur acaba :sunny::sunny:

valla imkanın varsa otur, yatma imkanın varsa hiç oturma..napcan bu havada dışarda..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sıkıldım evde faaliyet arıyorum :)

Dışarı çıksam mı diye aşırı bi tereddütteyim hava çok soguk pencereden bakıyorumda agaçlar felan dalgalanıyor rüzgardan ben çıksam akibetim ne olur acaba :sunny::sunny:

Tabikide Şarkının devamı olur

Hiiç aklındaa yokken bir ışık yanaaaaarrrrr :king:

Elinize bir kitap alın sevdiğiniz bir kitap geçin cam kenarına başlayın okumaya :cherry:
açıkçası bu havada çok güzel kitap okunur..:flower:

ben dün akşam (istanbul'da) denedim de motor asfaltta zor duruyodu :sunny:
gerçi şu anda dün akşam ki kadar rüzgar yok ama gene de kasmaya gerek yok :wiinkk:

Benden başka Haykoliklerde varmış Sarkıyı dinleyen herkes aradaki bağı anlayabilir.

Biraz geç kaldık ama bence yağmur yoksa kısa bi tura çık yavaş yavaş gezerek sitiresini at. Ben öyle yaptım şimdi rahat rahat ders çalışcam:cherry:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
[YT]p1ySw8Jp4TQ[/YT]
Yol gözümü dagliyor,
böyle oluyorum.
hayko_motosiklet_monte_228527602h.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benden başka Haykoliklerde varmış Sarkıyı dinleyen herkes aradaki bağı anlayabilir.

Aynen dostum :)
dışarı çıkamadım ne yazıkki adanada şuanda yagmur yagıyor o yüzden bugün dışarı çıkma planım iptal oldu ve çok sıkıldım evde ama yarın kimse tutamaz beni :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar