Can,Zlppo malesef bir telefon aldim gitmek zorundayim.Tanisalim cok istiyordumBaska zaman mutlaka yapalim
![]()
Yapalým aynenBende bekliyorum Can abiyi yoldaymýþ.Nerde yedin köfteyi filizlerde mi ?
![]()
Arkadaşlar ne oluyor benden habersiz buluşma mı var
Gerçi bu hafta sonuda şirkette kaldı motor, bu hafta hep böyle yağışsız geçse çok güzel olacak
Doktorun yerinde yedimYakiniz zaten yapalim sik sik.
![]()
evet akşam 18:00 e kadar istinyedeyimCok tesekkür ederim Pazartesi istanbula dönüyorum, en kısa zamanda uğramaya çalışacağım biraz yardıma ihtiyacım var açıkcasıhafta ici her gün çalışıyor musunuz ?
Garaja geldim direk kıyama makinasını bağladım radyötör baya kırlenmişti 2-3 dk suyu tutunca baya kir aktı ve çicek gibi oldu zincir gariptir hiç kirlenmediMotorlara maşallah, vallahi ben ıslak ve çamurda motor kirlenecek diye binmiyorum özelliklede radyatörün ve zincirlerin kirlenmesini kabul edemiyorum....
Motorlara maşallah, vallahi ben ıslak ve çamurda motor kirlenecek diye binmiyorum özelliklede radyatörün ve zincirlerin kirlenmesini kabul edemiyorum....
Ben çekmeköyde oturuyorum kar yüzünden motoru evin içine aldım. Giriş katında oturmanın faydaları. Sabah heyecanla kalktım dedim çıkabilirmiyim diye karlar yeni yeni erimişti her yer cıvık cıvık hiç yeltenmedim bile. Hayırlısı yarın sabah ne olur kim bilir.
bugün motora cila alayım dedim..cilaların dışını okuduğumda plastik parçalara uygulamayın yazıyordu..grenajara uygulanabilen bildiğiniz cila var mı?
bugün motora cila alayım dedim..cilaların dışını okuduğumda plastik parçalara uygulamayın yazıyordu..grenajara uygulanabilen bildiğiniz cila var mı?