Yok valla senin İcin demedim tabiki sorucaksin paylasicaz ve ogrenicez ben genele diyorum aman bisey oldu olacak diye cok abartılıyor diye. Gecen gün Honda sahibi bir arkadaşımla konuştum ben motoru aldin 12. Km de oto yola çıktım 200 km den fazla gittim son devir son devir hemde kesiciye bile bağladım diye konuştu yalan söyleyecek adam degil tanırım motoru 20000 i geçimis bir sorun yok

hani rodaj

bunlarda var. Bence merak etmeye gerek yok yıla devam bisey olmaz olursa garanti var

)
evet aslında özellikle japonların motor kısmına kolay kolya birşey olmuyor bu otolarda bile böyle örneğin corollanın ölmeyen motorları gibi

rodaja dikkat edilirse tabiki daha uzun ömürlü olur ama atıyorum 60000 km gidecekse belki 40000-5000 km gidebilir diye düşünüyorum
ve bungüne kadar sahip olduğum hiçbir motosiklet 25000 km den fazla bende durmadı ama herşeye rağmen rodaj kurallarına harfiyen uyarım. çünkü belki ileride bu motoru benden alacak olan arkadaş kimbilir ne zorluklarla para biriktirdi ve ne hayaller kurdu o motor için kimbilir. işte sırf bu yüzden vicdan meselesi oluyor insanda biraz

bu konuyu özellikle açtım arkadaşlar çünkü piyasada o kadar çok adam varki daha bayiden motoru çıkarır çıkarmaz yapıştırıyor ne verdiyse

birde demezlermi ''birader sende bas sağır kalır yoksa''

sonra ileride motoru satacakları zamanda kız gibi baktım aga üstüne tanımam falan derler, tamam kız gibi baktığın doğru ama sevilecek kız gibi değil ...... kız gibi baktın
bu arada rodaja dikkat etmeyen arkadaşlar olabilir belki beni yanlış anlamayın sakın. ben sadece bu şekilde kullanıp satarken yalan konuşup temiz baktığını iddia edenler için söyledim. hepimiz anlımızın teriyle kazandığımız paranın hakkettiği yere gitmesini isteriz çünkü