Sevgili arkadaşlar havalar ısınır ısınmaz böyle bir gezi düşünen arkadaşlar varsa özelden bana ulaşabilir
Bu sefer izmirden başlayıp akdenizi sonuna kadar gidip ordan Urfa ,Antep, Malatya, Elazığ, Erzurum, Artvin, den karadenize inip kardenizi sıyırarak avva dan izmire dönüş diye düşünüyorum:cat:
Erhan abi sende korkulur valla

Bozuk para gibi yüzlerce genci cebinde taşırsın baştan söyliyim,Bu yaşta bu kadar cesareti,özveriyi,bitmek tükenmek bilmeyen enerjiyi nerden bulursun abim şunun sırrını bizede söyle bizde düşelim peşine.Evliya Çelebi gibi adamsın vesselam,valla beni iliklerime kadar tahrik ediyorsun,işlerin en yoğun olduğu dönemlerde beni heveslendirerek bana yapılacak en büyük kötülük bu olsa gerek

Yıllık iznim sezon sonuna denk geliyor abicim,motoruda en az 250 cc ye yükseltmem lazım.çOK istiyorum kardeniz boyu Artvine kadar gidip dönüşte ağrı,erzurum,sivas,kayseri güzerhagından gezerek,görerek 10-15 günlük bir seyahat yapmayı.Hele senle yapılacak bir seyahat tadından yenmez

Dediğim gibi bu yaz motoru değiştirmek isityorum,iznimde ya ramazan ayına denk gelir yada hac sezonuna.Ancak yaz bitişi yapabileceğin bir gezi olursa sana katılabilirim belki.