- Konu Yazar
İyi geceler, arkadaşlar öğrenci bütçemle ben 2.5 - 2.800 arası CBF 150 veya YBR almayı düşünüyorum yalnız bana kalırsa 30 bin civarı km çok, yani şimdi lütfen fanatiklik yapmayın, mantıken konuşalım. Mesela 20, 30 bin km den sonra hangi ağır parçalar değişir? Aldığımda elimde patlasın istemiyorum. Satarken de satılsın yani, elimde kalsın istemem. Zaten 2,3 sene kullanacağım.
Önerir misiniz? Yorumlarınızı bekliyorum. Dediğim gibi 30 bin km çok geliyor bana. Masraf çıkarır diye de korkuyorum.
---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:35 ----------
70 Bin km motosikleti 2011 model, 3.5 bin liraya satanlar varken sanırım zor benim o fiyatlarda motosiklet bulmam.. Ayrıca tarihi 2008 diye de düşünebiliriz. Sürekli problem çıkarmış bir motosiklet almış olursam BİTTİM demektir.
---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:40 ----------
Çünkü bir işe girip çalışacağım ve öyle alacağım. Öğrenciyim ve o para benim için büyük miktar.
---------- Post added at 00:40 ---------- Previous post was at 00:35 ----------
70 Bin km motosikleti 2011 model, 3.5 bin liraya satanlar varken sanırım zor benim o fiyatlarda motosiklet bulmam.. Ayrıca tarihi 2008 diye de düşünebiliriz. Sürekli problem çıkarmış bir motosiklet almış olursam BİTTİM demektir.
---------- Post added at 00:43 ---------- Previous post was at 00:40 ----------
Çünkü bir işe girip çalışacağım ve öyle alacağım. Öğrenciyim ve o para benim için büyük miktar.