Çok geçmiş olsun :rendeer: bende bi çılgınlık yapmayı düşünüyorum bakalım üşenmezsem
l: :queen:
tesekler aman hocam yapma bence yerler buz olmuş demin çıktım ..biz çıktık az kalsın saglıktan oluyoduk neyseki olan motora oldu çok şükür bi kaç defa düsün çıkarkenÇok geçmiş olsun :rendeer: bende bi çılgınlık yapmayı düşünüyorum bakalım üşenmezseml: :queen:
tesekler aman hocam yapma bence yerler buz olmuş demin çıktım ..biz çıktık az kalsın saglıktan oluyoduk neyseki olan motora oldu çok şükür bi kaç defa düsün çıkarken
tesekler..bende otobüs duragına kadar gittim ama bekledim o ara bi şeytan girdi beynime git motorla..bu buz kar 1 haftadan önce kalkmaz istanbuldan 1 hafta 10 gün yatsın motorr.yani birde eve yaklaşmışım bayır çıkıyorum motor zaten ptinaj çeke çeke çıkıyo arkamda araba kaş göz işareti yapıyo çekilsene tarzın da ulan görüyosun çıkamadıgımı zorlandıgımı ..düstügüm yerde bana yardımcı olan bi kamyoncu ..elimde olmadan yolunu kapadıgım ve dövecek gibi bakan bi araba söförü ...bazen insan çileden çıkıyogeçmiş olsun.ben arabayla bile gelmedim işe otobüsle geldim bugün...
mishelin plot sport erformansından çok memnunum özellikle yagışta çok güen eriyo lastiklerimden hiç şikayetçi deilim ama karda buzda en kral lastikte olsa kayıyor yani .walla ben metzeler m7teen taktım yağışta soğukta hiç bir sıkıntı yok hatta şöyle test ettim normalda kaymak olan asvaltta yağmur yağarken ön frene batım ayaklarım yerde lastik okadar iyi tutuyorki ne teker döndü diyebilirim nede ön teker kaydı
Karda buzda iş biraz da sürücüye kalıyor ümit beymishelin plot sport erformansından çok memnunum özellikle yagışta çok güen eriyo lastiklerimden hiç şikayetçi deilim ama karda buzda en kral lastikte olsa kayıyor yani .
tabi haklısınız en büyük faktör sürücüye aiit..ben 1 yıldır kullanıyorum biraz acemilikte var ..size sözümüz yok tabi ben kendi adıma sölemiştim ...Karda buzda iş biraz da sürücüye kalıyor ümit beyhepimiz biliyoruz ki karda arabalar da yolda kalır, usta şöför acemilerin zincirle zor geçtiği yerden zincirsiz bile geçebilir icabında. Ben Nylon lastiklerimle karda yokuş çıktım mesela, yanlaya yanlaya çıktım ama, elinin ayağının ayarı varsa düşmezsin en kötü ihtimalle durursun. benim kar buz üzerinde 2 ay bisiklete binmişliğim var düşmeden
![]()
saolasın kolcaygeçmiş olsun
sizede geçmiş olsun...çok şükür saglıgınıza bişi olmamışGeçmiş olsun arkadaşım bende bugun kaza yaptım sabah ama benimki araca çarptım çok yavaş bi hızla yandan ve devrildim 3 sinyal gitti kafa grenajı çatlak. hayırlısı Allah kimseye vermesin kaza bela.