bir çıngınlık yaptım çıktım yola; düştüm :)

Çok geçmiş olsun :rendeer: bende bi çılgınlık yapmayı düşünüyorum bakalım üşenmezsem :pl: :queen:

Çok geçmiş olsun :rendeer: bende bi çılgınlık yapmayı düşünüyorum bakalım üşenmezsem :pl: :queen:
tesekler aman hocam yapma bence yerler buz olmuş demin çıktım ..biz çıktık az kalsın saglıktan oluyoduk neyseki olan motora oldu çok şükür bi kaç defa düsün çıkarken

Allah beterinden saklasın sana birşey olmamış ya gerisini boşver grenaj her zaman onarılır sıkma canını :) buda senin için büyük bir tecrübe olmuştur :)

tesekler aman hocam yapma bence yerler buz olmuş demin çıktım ..biz çıktık az kalsın saglıktan oluyoduk neyseki olan motora oldu çok şükür bi kaç defa düsün çıkarken

Baktım çok kayıyor geri dönüş yaparım :) cana geleceğine mala gelsin sağlık olsun bakalım hâla düşünüyorum :pl:

Ben 2 saatte yakın keyif için gezdim karda buzda, eve yeni döndüm. Hafif motor, büyük tekerlekler ve motorumun vitesli olması büyük kolaylık karda.
110 kiloluk bi 125cc motorum olsa sokağa adım atmazdım, çünkü motor karda yatsa ayağın taşımaz komple yerdesin :cherry: Bu arada ben bu havada tarihi yarımada turu yaptım sirkeci yenikapı arası, ayaklarımın donması hariç herşey süperdi.
Bi de motoru ilk çalıştırana kadar 15 dakka uğraştım, en az 5 dakka elden marş bastım sonra yokuş aşağı vurdurdum 300-400 metre, sonunda çalıştı :) ve birkaç dakka aragaz verip motoru ısıttım yola çıkmaya hazırdım.

geçmiş olsun.ben arabayla bile gelmedim işe otobüsle geldim bugün...

geçmiş olsun.ben arabayla bile gelmedim işe otobüsle geldim bugün...
tesekler..bende otobüs duragına kadar gittim ama bekledim o ara bi şeytan girdi beynime git motorla..bu buz kar 1 haftadan önce kalkmaz istanbuldan 1 hafta 10 gün yatsın motorr.yani birde eve yaklaşmışım bayır çıkıyorum motor zaten ptinaj çeke çeke çıkıyo arkamda araba kaş göz işareti yapıyo çekilsene tarzın da ulan görüyosun çıkamadıgımı zorlandıgımı ..düstügüm yerde bana yardımcı olan bi kamyoncu ..elimde olmadan yolunu kapadıgım ve dövecek gibi bakan bi araba söförü ...bazen insan çileden çıkıyo

öncelikle geçmiş olsun bulundugum bölge deniz kenarı oldugu için karda motor kullamak o kadar istiyorumki anlatamam buraya 4 senede bir anca kar yağıyo tekar gecms olsn ucuz anlatmıssın

Denizli İl Temsilcisi
walla ben metzeler m7teen taktım yağışta soğukta hiç bir sıkıntı yok hatta şöyle test ettim normalda kaymak olan asvaltta yağmur yağarken ön frene batım ayaklarım yerde lastik okadar iyi tutuyorki ne teker döndü diyebilirim nede ön teker kaydı

walla ben metzeler m7teen taktım yağışta soğukta hiç bir sıkıntı yok hatta şöyle test ettim normalda kaymak olan asvaltta yağmur yağarken ön frene batım ayaklarım yerde lastik okadar iyi tutuyorki ne teker döndü diyebilirim nede ön teker kaydı
mishelin plot sport erformansından çok memnunum özellikle yagışta çok güen eriyo lastiklerimden hiç şikayetçi deilim ama karda buzda en kral lastikte olsa kayıyor yani .

mishelin plot sport erformansından çok memnunum özellikle yagışta çok güen eriyo lastiklerimden hiç şikayetçi deilim ama karda buzda en kral lastikte olsa kayıyor yani .
Karda buzda iş biraz da sürücüye kalıyor ümit bey :) hepimiz biliyoruz ki karda arabalar da yolda kalır, usta şöför acemilerin zincirle zor geçtiği yerden zincirsiz bile geçebilir icabında. Ben Nylon lastiklerimle karda yokuş çıktım mesela, yanlaya yanlaya çıktım ama, elinin ayağının ayarı varsa düşmezsin en kötü ihtimalle durursun. benim kar buz üzerinde 2 ay bisiklete binmişliğim var düşmeden :)

Karda buzda iş biraz da sürücüye kalıyor ümit bey :) hepimiz biliyoruz ki karda arabalar da yolda kalır, usta şöför acemilerin zincirle zor geçtiği yerden zincirsiz bile geçebilir icabında. Ben Nylon lastiklerimle karda yokuş çıktım mesela, yanlaya yanlaya çıktım ama, elinin ayağının ayarı varsa düşmezsin en kötü ihtimalle durursun. benim kar buz üzerinde 2 ay bisiklete binmişliğim var düşmeden :)
tabi haklısınız en büyük faktör sürücüye aiit..ben 1 yıldır kullanıyorum biraz acemilikte var ..size sözümüz yok tabi ben kendi adıma sölemiştim ...

---------- Post added at 15:09 ---------- Previous post was at 15:07 ----------

saolasın kolcay

Geçmiş olsun arkadaşım bende bugun kaza yaptım sabah ama benimki araca çarptım çok yavaş bi hızla yandan ve devrildim 3 sinyal gitti kafa grenajı çatlak. hayırlısı Allah kimseye vermesin kaza bela.

Ehliyeti aldığımdan beri ben de bu gün ilk kez minibüsle geldim eve.. Dershaneye giderken de taktım fotoğraf makinemi boynuma (Yashica Electro35 GSN) katur kutur gezdim karın üzerinde.. :)

Yayken bile ne düşüşler atlattım ama düşmedim.. :) İki kişinin düşüşüne tanık oldum, iki tane arabaya da yardım ettim buzda.. :) Sonra dedim ki kendime.. "Motorla çıksaydın s.çmıştın" :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun.Dediğin gibi cana geleceğine mala gelsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar