[Denizli - MT]

Işık motordan aldım kardeşim. Orda bi kaç çeşit hava filtresi var. ama benimkinden kaldıysa ona bak istersen. çünkü etrafı kapalı. Toz çamur alma ihtimali daha az.
bir bakayım sağol kardesim

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

zongoku kardeş teşekür ederim ilgin için

bu sayfayı takip et aramıza hos geldin

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:57 ----------

:cat::rendeer: ne demek kardeşim.http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ka-tarafina-uydurulabilir-mi-acillllllll.html hava filtresi bu kardeşim. Görüşürüz.

---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

:cat::rendeer: ne demek kardeşim.http://www.motosiklet.net/forum/mt-...ka-tarafina-uydurulabilir-mi-acillllllll.html hava filtresi bu kardeşim. Görüşürüz.

[email protected] msn toplanma yerimiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

Sağolasın. Yalnız ses bekleme ha. Sen yeni motoramı takcan. Performans olarak etki ediyo sanki motorun cigeri biraz rahatlıyo gibi. ama ses yok. Sadece fıs fıs diye gaz verdiğinde hava alma sesi geliyo:cherry:
taman ses sorun degil Performans olarak birseyler bekliyorum

bayram kardesim murat bize balık yedirecekmiş cagırıyor sen ehliyeti alda gidelim ısıklı gölüde merak etmiyor degilim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
[email protected] msn toplanma yerimiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:22 ----------

taman ses sorun degil Performans olarak birseyler bekliyorum

Facebook'ta da Denizli MT olarak bir grup kurmayı öneriyorum arkadaşlar. Grup ve sayfa yöneticiliği konusunda tecrübeliyim. Uygun görürseniz bu göreve talibim.

Facebook'ta da Denizli MT olarak bir grup kurmayı öneriyorum arkadaşlar. Grup ve sayfa yöneticiliği konusunda tecrübeliyim. Uygun görürseniz bu göreve talibim.
Facebookta zaten böyle bi grup var kardeşim. İsterseniz onu tekrar canlandırabiliriz. 11 tane de üyesi var.

Hazır başkan yaza cbf alıcam dıyoken ve cbf nınde oközümsü bi egzozu varken o egzozu söküp yerine kısa kibar bi egzoz takılsa guzel olmazmıki yapan yokmu hiç yahu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar