Rusların Trafik Kavgaları (Adamlar Bizden İyi)

Nedense içimin yağları eridi o kadar adamın tek adamdan dayak yediğini görünce :)

Rusların ki daha çok üstünlük sağlama çabası gibi geldi.Zarar vermekten çok karşıdakini korkutma amaçlı.
Yarama değil daha çok dikkatini dağıtma, kafasını karıştırma, dengesini bozma amaçlı hareketler yapıyolar, adamın montunu çekiştirmekten ne olacak, 2. videoda sadece itiş kakış var, ufak çizikler kızarıklıklar biraz kalır ama 1-2 saat sonra ikisinde de ağrı sızı kalmaz.

Şu 5 senede öğrendiğim birşey varsa , bu adamlara dalınmayacağıdır. Özellikle taksicilere... Biz yine birkaç çatlakla atlattık ::huuuh:: Çok Türk genç mundar oldu buralarda.

Son düzenleme:
Kabullenin beyler bizim eski kuvvetli yapılı neslimiz kalmadı pek.Yok öyle 240kg lık mermiyi sırtına koyan adamlar.
Rusların yapıları daha iyi, domuz etini bolmu yiyolar nedir :queen:

Et yiyemiyorki vatandaş,fiyatı malum:( Et yiyen ile ot yiyen arasındaki farkında örneği doğada mevcut.Bknz:Aslan&Antilop

Kabullenin beyler bizim eski kuvvetli yapılı neslimiz kalmadı pek.Yok öyle 240kg lık mermiyi sırtına koyan adamlar.

Yol vermedin diye silah ile ates edip adam olduren sanirim tek ulkeyiz. Yolu bile namus meselesi yapacak kadar geri kafaliyiz malesef.

İlk iki video da da adamlar bize göre çok kontrollu. Yaşlı adamı dövene diğeri sert ve bir kere vurup gidip arabasını dağıttı. istese sopayla 2-3 kere daha giydiridi. işi piskopatlığa vurmadı. Adam kontrollu sadece dersini verdi

İkinci videoda da kısa bir süre sonra biz napıyoruz moduna girdiler. Anlık stersi boşalttılar bi nebze Bizde olsa kavgada üstünlük kurcağını hisseden adam karşındakine suyunu çıkarana kadar vurur.

İki tane örnek var benim hatırladığım daha niceleri vardı bizde ama.

biri E5 merter üzerinde 99 da falandı sıkışık trafikte tartışanlardan biri aracından inip jeep sürücüsünün direk kafasına sıktı( ulan bacağına sık bari beyinsiz) adam tek kursunla gitti.

İkincisi Bogazda bi araba dolusu maganda tartıştıkları aracın sürücüsünü araçtan indirip karısı ve çocuklarının önünde denize attı ve adam boğularak öldü..

Sorun tamamen eğitimsizlik ve cahalet kaynaklı..Kimin nasıl çıkacağı belli değil bizde:)

en azından iki kişi kavga ederken 20 tane mahoni toplanıp bir adama dalmıyor :cat:

"1. video da dinsizin hakkından imansız gelir sözü" hayata geçirilmiş resmen. (O yaşlıyı arabada kıstırıp tekmeleyen adama acıdım desem yalan olur):cat:
2. videoda ben böyle usturuplu kavga görmedim. İttiler kaktılar bindiler gittiler.:flower:
3. videoyu çözemedim kadın sürücünün derdi neydi acaba? merak ettim doğrusu.:sunny:

Ama şu bir gerçekki canım ülkem kavgada bile ölümüne giren insanların ülkesi :pr:

Son düzenleme:
bu yüzden motosiklet'i seviyorum.şuan otomobil kullanıyorum ve nerdeyse hergün onlarca öküzle uğraşıyorum.size başımdan geçen bir olayı anlatayım hatta;2 hafta önce kadar karşıya arkadaşımızı ziyarete gittik eşimle.tali yoldan anayola giricem bir korna sesi da dadadaadad dattt.dedim noluyor?bi baktım arkada taksi hala kornaya basıyor.elimle gösterdim;bak aptal herif bir sürü araba geçiyor sanki bilerek bekliyoruz...baktım devam ediyor yol boşaldı bu seferde ben bilerek bekledim inadına.en az 2-3 dk. öyle bekledim.hani bir tabir vardırya tabakaneye..... bizim milletde o misal....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olm o değilde adamlarda belirli bi kültür var,kavgada nerde durması gerektiini biliyor,bizde ya ölücem ya öldürücem başka çaresi yok

:mrgreen: Türkler bizi orada iyi temsil edemiyor mu?

Adamlar çocukluktan spor yapmaya başlarlar. Heryer park , her parkta spor aletleri. Spor aletleri dediysem de öyle janti şeyler değil. 2 boru kaynatmışlar olmuş spor aleti. Çıkarlar -15 derecede barfiks çekerler. 30m2 alanda maç yaparlar.
Biz de anca karı kız içki şavurma kebap. Adamlar boşuna olimpiyata yığınla atlet çıkarmıyor.

Adamlar çocukluktan spor yapmaya başlarlar. Heryer park , her parkta spor aletleri. Spor aletleri dediysem de öyle janti şeyler değil. 2 boru kaynatmışlar olmuş spor aleti. Çıkarlar -15 derecede barfiks çekerler. 30m2 alanda maç yaparlar.
Biz de anca karı kız içki şavurma kebap. Adamlar boşuna olimpiyata yığınla atlet çıkarmıyor.

Hak vermemek elde değil.

Bizde milletin spor diyince aklına futboldan başka bişey gelmiyor ki, ana haberden sonra spor haberleri olur, çoğu TV'de onun adı futbol haberleri olsa daha mantıklı olur. İmkanlar vs. diye ağlamayalım, parklar spor aleti doldu, kim kullanıyor ?

tamam adamlar iri olabilir ama 2.videoda hayvan gibi adam daldı zayıf herife baktı kolay değil döndü gitti gözünüz korkmasın koçlarım aslanlarım benim döveriz rusları falan filan :D:D:D:D ali olm rusyada motor tehlikeli lan gerçi türkiyedeki minibüsçiler va taksicilerde çete gibiler ama olsun :D 240kg da savaşta ne gazla kaldırmıştır seyit on başı türk dünde türk bugünde fakat alışkanlıklar farklı :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
aranızdaki sorunu yetişkin gibi çözün dediler...
bütün yetişkinliğimizle birbirimize girdik ne mutlu bize :queen::queen:

ben değil haa başka bi motorcu arkadaşım yazmış...
ha benim de bir adet taksici indirmişliğim var... :pl:

aranızdaki sorunu yetişkin gibi çözün dediler...
bütün yetişkinliğimizle birbirimize girdik ne mutlu bize :queen::queen:

ben değil haa başka bi motorcu arkadaşım yazmış...
ha benim de bir adet taksici indirmişliğim var... :pl:

iyiki taksicinin biriyle ağız dalaşı yapmışın sende hee yok söle dövdüm böle tokatladım ayıp ayıp...:farao:

valla yazacak yorum bulamadım ne desem onuda bulamadım :) önemli olan kalıp değil yürek diyelim. dayak yemekde var atmakda :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
iyiki taksicinin biriyle ağız dalaşı yapmışın sende hee yok söle dövdüm böle tokatladım ayıp ayıp...:farao:

kuryelik yaparken her ağız dalaşı yaptığımla dövüşseydim ya hapisde yada mezardaydım....
eee benim de bi sabrım var kardeşim ee taksici de dişime göre olunca 1hatır 2 hatır3 ye vur yatır...
hem ben dövmedimde tokatlamadımda...bi kerecik kaskımla vurdum başladı ve bitti :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar