Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

1. vitese atınca tık diye stop ediyorsa devriyaj müşürü bozulmuştur başıma gelmişti 2o tl lik küçüçük plastik bir parça.motor gerçekten temiz görünüyor.hayırlı olsun .

aşağı ilandaki manetlerden nerden yardımcı olacak var mı acaba....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...im-den-gt-250-r-turkiye-de-tek-69399340/detay

Ebay ile uğraşmana gerek yok,fatihkılıçlıda var zaten.Zaten bu motorun üstündekilerde redline marka yani fatih kılıçlının sattıklarından.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-cbr125-kisa-spor-manet-takimi-37716194/detay

cbr 125 yazdığına bakma,her motora uyumlu bunlar.

Yil Fark etmez.ama bu manetler tam tur çevirdiginde ufaktan fren yaptiriyo haberin olsun.asyadan 7 10 gune geliyor.ben 2wheels dan aldim.kaliteli bi satici herbirini ozel kilifa koymasi cok hosuma gitmisti

Son düzenleme:
Manetlerden bende var kullanıyorum çokta memnunum...fakat gidonu çevirince bendede ufak bir ses geliyor diskten ama manetten olucağını düşünmüyorum... orjinal manetlerinden çok çok daha rahat...

Benim dedigim.tam tur cevirdiginde manetin baglanti noktasindan kafa paneline yaslanmasi ile manet sikilmasiyla fren yapması

eod

arkadaşlar bugün grenajları sökeceğim , geri toplayabilir miyim bilmiyorum...

sökme nedenim far 3000 devirde içerde dans ediyor onu sabitleyebilir miyim ona bakacağım ^_^

sökmüşken güzelce temizlerim diye düşünüyorum , resimler yolda :))

---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 16:19 ----------

sökemedik :D alet edavat yetmedi arkadaşlar bizde motoru temizleyelim bari dedik ince bir temizlik yaptk ^_^

Valla çocuklar gibi mutluyum motorumu sipariş ettim.. Şu an görevdeyimmm deli gibi dönüş tarih 6 şubatı bekliyorum...
Akşam canım sıkıldı photosopta tankpad çalışması yaptım kafama göre bugünde sipariş verdim tankpad depo kapağı içinde...
yorumlarınız bekliyorum...

resimi nasıl ekliyoruzz... URL sordu .. C deki resmi nasıl ekleyebilirim

Valla çocuklar gibi mutluyum motorumu sipariş ettim.. Şu an görevdeyimmm deli gibi dönüş tarih 6 şubatı bekliyorum...
Akşam canım sıkıldı photosopta tankpad çalışması yaptım kafama göre bugünde sipariş verdim tankpad depo kapağı içinde...
yorumlarınız bekliyorum...

resimi nasıl ekliyoruzz... URL sordu .. C deki resmi nasıl ekleyebilirim

photoshopta custom çalışma yapan biri siteye nasıl resim yükleyemez ? :)

imageshack.us resmi buraya upload et..çıkan direkt linki kopyala..cevap modülünde image var fontların yanında sağ tarafta oraya tıklayıp linki yapıştır.

@jonturka ilk cumlenin aynını dicektim sen önce davranmışsın.
@Commander_05 hayırlı olsun, ne kadar tuttu bütün masraflar dahil, birde hangi rengi sectiniz ?

@jonturka ilk cumlenin aynını dicektim sen önce davranmışsın.
@Commander_05 hayırlı olsun, ne kadar tuttu bütün masraflar dahil, birde hangi rengi sectiniz ?

9000 e motoru aldım. Bayi daha önce hiç satmamış.. Batmanda ilk olcak diye uygun verdi.. 8000 e 2.el alacaktım böyle olunca sıfıra karar verdim...
Tabiki en yakışanı olduğunu düşündüğüm beyaz....

Şu yeni kasalardan Sıfır alıp düzgün Rodaj ile kullanan arkadaslardan her hangi bir arıza yasayan var mıdır aramızda ?

düz beyaz mavi desenli olandan

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:56 ----------

[url]http://img845.imageshack.us/img845/1842/tankpad2.gif[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

böyle nasıl peki

Zevk sizin ama,böyle fantastik şeylerin yanı sıra ;

70010s.jpg

Bu yada buna benzer bi tank pad motoru çok daha şık ve kaliteli göstereceği düşüncesindeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar