Böyle saçma şey mi olur...!

Arkadaşlar hiç savunmayın boşuna yok aslında çok pratik felan diye... Epeydir bukadar saçma bişey görmemiştim

(Daha önce verildi mi bilmiyorum)
[YT]AwQw_lwcRu0&feature=g-vrec&context=G26562f8RVAAAAAAAAAA[/YT]
yağmurluk - link

hahahah ya ben bu çinlilerden korkmaya başladım ya hayyyyyyyyyyt bu ne ya allahınızı severseniz yağmurluk görevi görücek diye bu kadar rezillik olmaz ama ya öldüm gülmekten :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha önce izlemiştim ama 1:40'daki olaya dikkat etmemişim :mrgreen:

Bu nasıl bir saçmalıktır arkadaş kaza esnasında napıcak bu adam onu hiç mi düşünmediniz bu adam bununla nasıl hareket edicek bu kadar uğraşıcana otur ıslan daha iyi =))

Alsın adam gibi bir alt üst yağmurluk giysin.Bu eziyete değmez.Birde bu işin alay konusu olmasıda cabası tabiki:queen:

yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak diye buna deniyo herhalde. zibidi giymiş çadır bozmasını sırtına. bide tip gidip tuvaletini yaptı ya. yok artık alisami.

Kocaeli İl Temsilcisi
valla arkadaşlar evet biraz değişik görünüyor ama o kadar karamsar olmayın ve rüzgarın arkadan estiği durumlarda yelkenli gibi kullanılıp ekonomi ve biraz daha hız yapılabilir sonuçta bir noktada bize belki tuhaf geliyor ama , ufacık çantaya katlanıp sığıyor olması, ani yağışlarda , aniden yağmurun bastırdığını düşünürsek işe yarar ama ben giymem :cherry:

ayrıca dikkat çekmek ve görünürlük açısından on numara :cherry::queen:

ve yandan esecek rüzgarlara her daim hazırlıklı olmak gerekki gemicinin istediği rüzgar her zaman aynı yönden esmez ,

aslında yüksek cc lere gidecek bi aksesuar :cherry::queen::p hani otoyolda filan gazlayacaklara alçak uçuşlar sağlayabilir, hem sora seyyar tuvalet daha ne istiyorsunuz:cherry::queen: ehhh be kardeşim yolun kenarınada olmazki :cherry:

uzun lafın kısası at sırtına kelebek konsa bu kadar güzel dururdu, 10 üzerinden 10 veriyorum :cherry::queen: oda düşünülüp tasarlandığı ve zaman harcandığı için :)

Acayip hatun düşürülür bu halde :queen:

Şaka bir yana video tayvan'dan sanırım. Nasıl bir eziyet çekiyorlar bilemedim ama bir de şirin tanıtım videosu hazırlamış böyle :) Acayip ya... :)

Köprüden geçerken havalanmazsan iyidir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar