2006 model 4300 km??? Klasik km oynama olayı. TÜrk insanı klasiği. Dostum o motor 43000 dedir ondan yatak sarmıştır. Geçmiş olsunanladım . Motorum 4300 küsür km 'de 2006 model . 3500 km de satın almıştım yani orjinal km 'imiş satın aldığım şahsın dediğine göre . Sağolasın ustam ALLAH korudu demek ki . Yani ben ustaya sadece yağını değiştir dedim bakımlarını yap falan demedim . Suç bende sanırım . Teşekkür ediyorum yardımlarınız için . Akşama motoru çekicez arkadaşımla . Yağ akıtmış mı akıtmamış mı onu çok merak ediyorum . Son durumu yazarım tekrar . Saygılar . .
2006 model 4300 km??? Klasik km oynama olayı. TÜrk insanı klasiği. Dostum o motor 43000 dedir ondan yatak sarmıştır. Geçmiş olsun
2006 model 4300 km??? Klasik km oynama olayı. TÜrk insanı klasiği. Dostum o motor 43000 dedir ondan yatak sarmıştır. Geçmiş olsun
3500 km de aldım yani km de öyle yazıyordu . Adam ilk sahibiymiş motorun . Amma velakin motoru açtığımızda usta aşağı yukarı 10.000 km felan yapmış bu motor dedi. Anlıyacağınız ordan da bi kazık yedim..