aylık 200 TL abi...
evli de değilim...
maaş da iyi...dokunmaz yani...:bounce:
ya hacı 200 az ama sonucta faiz malum...neyse ilerleyen yaşlarda bu yaptığının ne kadar anlamsız olduğunu anlayacaksın...faizi yayıp taksidi düşürmek işine geliyor belki ama zararda olan sensin...
kanka bende sana katılmazsam içim rahat etmeyecek sabah büyük ihtimal ybr yolcu
noldu hacı yolcu molcu diyodun...
Bir zamanlar 100 milyarlarla ifade edilen (2005 in rakamlarıyla) borcum vardı ama 2 katlı evim 2002 model bi arabam 600 F motorum vardı şu an bi kaç bin liralarla ifade edilebilen borcum var bir dairem var 78 model bi arabam ve 100 KH cub cinsi bi motorum var cebimdede yaza gv 250 ile girmek için 2500 lira param var

ve ŞİMDİ DAHA MUTLUYUM :cherry::cat:
abi sana buralardan bomba bir gv 250 buluruz yaza sen rahat ol...istasyonda gördüğüm araban harbiden külüstür be abi...:queen:
ayıptır sorması o borcu nasıl yaptın...
abi onun haberi yok bakalım aklını çelersek olursa olur yani bakalım yoldan çıkacak mı?
Koray arabasıyla motorunu satmaz hatta mezarına bile gömdürür yanyana yatar öyle garip bi adam...canını al arabasıyla motörünü alma...

araba galiba babasının ana benim diye bizi yiyor bu arada ...:queen:

znx ile iki resim koyda accıh keyfimiz yerine gelsin yaw :cherry:
ya ganga iyi hatırlattın bi ara çekem şov tivide...motörün sağ altında siyah bi yer var ya...hani yuvarlak su soğutmamıdır nedir...

onun dış kapağının vidası düşmüş galiba takır tukur ses geliyor hacı...gazı verdikce oradan deli ses geliyor aga...
senı bır tek europan tasır abı
abi var ya aslında bi yamaha fjr 1300 fena olmazdı...
triporter iyi gider meteye
url]
hacı selamlar...sen yeni üyesin ama içimden bir ses diyor ki dersansport eski üyelerden biri...genelde yanılmam...
Yaw metem sen hiç yerinde durmazmısın. Sen hiç akıllanmaz uslanmazmısın. Sana saplanan borç ve faizlerinden hiç mi ders almadın. Öğrenemedinmi sabretmen gerektiğini.
Arkadaşlar hesabı saolsunlar ortaya koymuşlar.
Daha ne kıvranıyorsun.
Madem borç ödeyebiliyorsun madem düzenli fakat ilerisi belirsiz bir işin var.
Biraz kendini sıkarsın 1 sene kenara para atarsın.
Al sana huzurlu ve moturlu panda smileyi.
1 yıl boyunca her ay 500 lira kenara at olmadı bana getir baba. Ben senin için saklayayım.
Hatta geç kaldığında seni arayıp bankacıların sarfettiği o rahatsız edıcı hakaret boyutundaki kelimelri düzenli olarak suratına çarpayım.
Hem faiz ödememiş olursun hemde sene sonunda 6.000 Liran olur.
O paraya süper bi 250 cc alıp 1 yıl daha para biriktirerek....... aynı senaryo işde
Mesele sabretmekte. Ayrıca kriterlerini de bu kadar yukarıda tutmamalısın. Ağzını açıyorsun 600 cc kapatıyorsun 1000 cc ne dır bu yaa 4 silindir demek 1 evlat masrafı kadar ağır bir yuk demek.
Evladın için bir gelecek hazırlamak mi önemli yoksa limitsiz egonu tatmin etmek mi ?
usta bu para biriktirmek hususu zor yav...hele ki bu zamanda...az binim öz binim olayındayım abicim...kıvranıyorum agam inan...
Kankam bu dünyaya bir defa geliyoruz..bilmiyorum benim düşüncem bu..bugün istediğime binemiyeceksem, olduda doktor bana 1 ay ömrün kaldı dedi o zman mı bineyim..nasıl olsa ölümlü dünya .. iyi bir iş bulduktan sonra gelsin er 6 gerisi yalan dolan.. mondiale devam edersen artık artçım olursun :queen:
ohoo bir kez geliyoz dünyaya dersen banka soyalım derim o zaman hacı...o mantık yanlış hacı...bak tutuşuyoruz ikimizde meslek yok gelecek yok çulsuz çulsuz dolanıyoz ortalıkta...bir er 6 n en azından o çulsuzluğu örter fakirin ekmeği umut hesaabı...