[Ankara - MT]

Erhan bey;
Aslında bugün İzmir'e gitmek için bilet rezervasyonu yaptırdım. İşyerindeki arkadaşım "şu motora bir daha bakalım , birde servise gösterelim, İzmir'de seni ne bekliyor bilmiyorsun" dedi. Fikir mantıklı olunca satıcıyı aradım, bu kez gördüğümde motor daha güzel göründü gözüme. Ankara Duran Motor da al abi sıkıntı yaşamazsın deyince aldım.
Hayırlısı artık.
fatih bey hayırlı olsun...içinize sinmemişti, sizi kararınızdan vazgeçiren şey nedir acaba? izmire gidip motoru getirtmek mi?

Arkadaşlar bugün itibari ile http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ilgiden-sikilacaksiniz-58842251/detay ilandaki GV 650 yi satın aldım. Hava soğuk olmasına rağmen 90-110 km arasında Çubuk'a geldim. Özellikle benim 9 yaşındaki oğlumun tepkisi ben çok mutlu etti.

"Sese bak baba yaaa, harika sanki 3 motor çalışıyorrr"

"Baba motor çok güzel sakın iskeletoru boyatmaaaa"

Hocam hayırlı olsun, bu motor da V-ROD u aratmıyor Maşallah :mrgreen: çok estetik bir makine gerçekten, kazasız-belasız...

Arkadaşlar bugün itibari ile http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-ilgiden-sikilacaksiniz-58842251/detay ilandaki GV 650 yi satın aldım. Hava soğuk olmasına rağmen 90-110 km arasında Çubuk'a geldim. Özellikle benim 9 yaşındaki oğlumun tepkisi ben çok mutlu etti.

"Sese bak baba yaaa, harika sanki 3 motor çalışıyorrr"

"Baba motor çok güzel sakın iskeletoru boyatmaaaa"

Hayırlı olsun. Kazasız belasız güle güle kullanın :) Darısı diğer arkadaşların başına

bu ne arkadaş apaçi muhabbetlerine girmişssiniz yok benimki seninkini döver hesabı yakışıyomu hiçç? cıks cıks ayıp yahu :p hadi hakan aldı bmwyi hemen başladı en birinci benim demeye de kenan sana yakıştıramadım hiç bak :farao: :queen:

yaa o deilde aşşa indim bi tur atıyım diye sonuç hüsran marş almadı yine . dedim aküyü söküyim şarj ediyim yok abi sökecek bağlantıları bulamadım havada soğuk olunca uğraşamadımda fazla 1150 gs in akü nasıl sökülüyo bilen var mı :p

bu ne arkadaş apaçi muhabbetlerine girmişssiniz yok benimki seninkini döver hesabı yakışıyomu hiçç? cıks cıks ayıp yahu :p hadi hakan aldı bmwyi hemen başladı en birinci benim demeye de kenan sana yakıştıramadım hiç bak :farao: :queen:

la ne alakası var şurda iki geyik yapıyoruz hacı =)=)

yaa o deilde aşşa indim bi tur atıyım diye sonuç hüsran marş almadı yine . dedim aküyü söküyim şarj ediyim yok abi sökecek bağlantıları bulamadım havada soğuk olunca uğraşamadımda fazla 1150 gs in akü nasıl sökülüyo bilen var mı :p

bildiğim kadarıyla depo altında olması lazım müdür, depoyu sökmen lazım aküye ulaşabilmen için. ayrıca sana yeni akü yolları görünüyor kardeşim =)=)

sorma birade yaa akü de12v 19 amper dandik olanı 135 tl :S yaz başı suyunu falan değiştirip full şarj ettircem kurtarılabilir gibi geliyo ama görcez..

sorma birade yaa akü de12v 19 amper dandik olanı 135 tl :S yaz başı suyunu falan değiştirip full şarj ettircem kurtarılabilir gibi geliyo ama görcez..

müdür o su değiştirme işleri falan eskidendi, hangi çağda yaşıyorsun sen la =)=) bi full şarj ettir sonra yine devam edecektir bence sorun, gidip akü alacaksın sonra =)

Motosikleti
VFR1200X

Bir grafiker olarak forumdaki foto ekleme işini bi çözemedim büyük ekliyorum ufacık çıktı gene :mrgreen:

Son düzenleme:
Vicdansızzlarrrrrrrrrrr insan çağırır yahu

abi bundan sonra her mangala çağırıyoru seni :pl:

müdür o su değiştirme işleri falan eskidendi, hangi çağda yaşıyorsun sen la =)=) bi full şarj ettir sonra yine devam edecektir bence sorun, gidip akü alacaksın sonra =)
niye öle diyosun ki? daha geçen akünün eksilen suyunu doldurdum hatta 1lt akü suyu 3tl baumaxda ilgililere duyrulurrr!!!

sende niye yaz başını bekliyorsun ki ver akücüye ertesi gün elinde işte sonra rutubetsiz sarılı bi şekilde balkonda dursun sıkıldıkça indir tak çalıştır rolantide aleti dinle :queen:

Bir grafiker olarak forumdaki foto ekleme işini bi çözemedim büyük ekliyorum ufacık çıktı gene

Bende youtube dan video ekliyemiyorum çaktırma :mrgreen:

yaa Yunus aküyü sökemedim ki motordan :D söksem bu ctesi götürcektim benim aklımdan da o geçiyodum ama kazmalık başa bela:D

Sen nerelerdesin la ?

Büyüğü makbulde ondan müdür =)

Oğlum ne oluyo bana bilmiyomki kış geldi böyle oldu :silent:
Güya kışın bile toplanacaktı motorlu yada motorsuz.
Hayır bekar evinde yaşamıyorum ki evime çağırayım misafir edeyim.
Bekar evi olupda çağırmayanlar utansın artık ben ne diyeyim :p

yaa Yunus aküyü sökemedim ki motordan :D söksem bu ctesi götürcektim benim aklımdan da o geçiyodum ama kazmalık başa bela:D

yakında değilsin ki gelip baksak söksek beraber :) olmadı bi gün gelip halledelim o işi bak alet edevat ne lazım sen söle onları alır gelirim artık nasıl geliniyorsa sizin oraya hatta bugün bile halledebilirdik aslında o işi veya ışıklı kapalı bi yerdeyse şimdi bile yapabiliriz sökme takma olayını ;) neyse sen müsait olduğun bi gün alo de hallederiz :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar