Arkadaslar merhaba...çok alakasız olucak biliyorum ve şimdiden özür diliyorum ama kocaeli'li arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Cuma gunü İzmit'e gelicem trafik tescilde isim var ama Kocaeli'ni hiç bilmiyorum,otobüsten indikten sonra otogardan orya nasıl gidebilirim acaba?galiba 42 evler denen biyerdeymis,otobüs firmasının servisleri oraya gidermi yada otogardan oraya hangi vasıta ile gidebilirim?beni yönlendirirseniz çok memnum olurum ve böyle alakasız araya girdiğim için tekrar özür dilerim
makinam yok ama inþallah gelecem yarýn belli olur
deðirmendereden itina ile artçý olunur
Güncel... Ben de yazayım da kaçışım olmasın geleyim bu sefer.
1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic
---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 10:46 ----------
Pazara kar geliyormuş.
http://gundem.milliyet.com.tr/hafta...em/gundemdetay/12.01.2012/1487853/default.htm
herkes seka parka kadar dişini sıksın... ondan sonra orada kapalı mekanlarda otururuz![]()
0530 822 00 58 te. numaram,otogara inince telden ara,ben seni yönlendireceğim..Yanıma gelirsin ben seni götürürüm 42 evlere...Arkadaslar merhaba...çok alakasız olucak biliyorum ve şimdiden özür diliyorum ama kocaeli'li arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Cuma gunü İzmit'e gelicem trafik tescilde isim var ama Kocaeli'ni hiç bilmiyorum,otobüsten indikten sonra otogardan orya nasıl gidebilirim acaba?galiba 42 evler denen biyerdeymis,otobüs firmasının servisleri oraya gidermi yada otogardan oraya hangi vasıta ile gidebilirim?beni yönlendirirseniz çok memnum olurum ve böyle alakasız araya girdiğim için tekrar özür dilerim
Terminalde indikten sonra arka tarafta şehir içi dolmuşları var..Zaten inince sor hemen gösterirler..O dolmuşlara geldiğinde Vilayet arabalarına bin... vilayette indikten sonra kime sorsan sana trafik tescili gösterir.. zaten inmeden önce önünden geçeceksin.. E-5 in kenarında kalıyor..İndikten sonra tahmini 50 m yürüme mesafesi
P
0530 822 00 58 te. numaram,otogara inince telden ara,ben seni yönlendireceğim..Yanıma gelirsin ben seni götürürüm 42 evlere...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------
Vilayette inmeyecekki...
Reali azcık geçince Dsi müdürlüğü var önünde inecek üst geçitten karşıya geçip jandarma komutanlığının arkasına yeni Eminiyet mÜD. binasına gidecek
Senin rehberliğinde adam düz yolda kaybolur beotogardan arabalar E-5 ten gidiyor abi.. trafik tescilde vilayetin o civardaki yer....
Otobandan geleceksen=gelirken kuruçeşme(derince) gişelerinden çık,seka devlet hastanesine kadar (5 km) gelince hastaneye sapan yoldan içeri gir deniz kenarına,karşına çıkacak sahil boydan boya sekaparktır...E5 den geleceksende aynısı geçerli seka devlet hastanesini bilmiyorsan Orduevi alt geçiti var onun üzerinden deniz tarafına geç boydan boya sekaparkı göreceksin...doğu tarafı marina batı kısmı sekapark...Bir yol tarifi verebilecek birisi var mı bana? Kesin kaybolacakmışım İzmit'in altını üstüne getirecekmişim gibime geliyor. :queen: Sakarya'dan İstanbul'a gelirken Sekapark diye yol lehvası gördüm gibi sanki; ama İstanbul tarafından da tabelada yazıyor mu ki? Ya da en kötü gelince birilerini ararım bulamazsam.
Konuyu sabote edecem koray
Biraz zıpırlık yapayım bari...
[YT]iBgxOH9Ikic[/YT]
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------
Otobandan geleceksen=gelirken kuruçeşme(derince) gişelerinden çık,seka devlet hastanesine kadar (5 km) gelince hastaneye sapan yoldan içeri gir deniz kenarına,karşına çıkacak sahil boydan boya sekaparktır...E5 den geleceksende aynısı geçerli seka devlet hastanesini bilmiyorsan Orduevi alt geçiti var onun üzerinden deniz tarafına geç boydan boya sekaparkı göreceksin...doğu tarafı marina batı kısmı sekapark...