İrafan abi bende geliyorum İnaşallah.anladım yasin ne oldu şu bizim helikopter teknisyeni kardeşimiz ,, o diyodu abi aktivite olursa bende gelirim haber verin bana diyordu oda gelir bence yasinede heber verelim![]()
İrafan abi bende geliyorum İnaşallah.anladım yasin ne oldu şu bizim helikopter teknisyeni kardeşimiz ,, o diyodu abi aktivite olursa bende gelirim haber verin bana diyordu oda gelir bence yasinede heber verelim![]()
Eyvallah teşekkürler sen aramızda olmayacak mısın?oooo hayırlı işler şimdiden bol eğlenceler...
Estağfurullah abi , sizin gibi üstadlar varken bize laf düşmez ...Koray , Kocaeli MT yi sırtlıyorsun maşaallah.Aranızda olmak isterdim ama yarından İtibaren bir süre İstanbul'da olacağım için gelemiyorum. Katılan arkadaşlara iyi eğlence ve sohbetler diliyorum.
Ne oruyonuuz burda millet
kimler geliyor,kimler gidiyor,sakallıparkta neresiÇekirge kobramıymış,koray uzaylımıymış,Furkandamı geliyormuş..
Mazlumu getirin banaaaaa,mazluuuuum,ama o içinde gerçek bir pandaymış
:queen::queen::queen:
Bende gelebilirmiyim arkidişler,aranızda ufacık bir yer, kalbinizde sıcacık bir köşede varmı bana acaba :salut:

Koray cım, Kardeşim adına şimdiden söz vermiyim, henüz kendisi ile görüşemedim. Şimdilik benim bi manim yok. Ben gelmek istiyorum. Listeyi şimdilik bu şekilde güncelleyeyim. Kardeşimin durumu cuma veya cumartesi belli olur. Ona göre o zaman listeyi tekrar güncellerim.
makinam yok ama inşallah gelecem yarın belli olur
değirmendereden itina ile artçı olunur
5-şenol kismetse bende oradayım1- piyanist_irf
2- k o r @ y
3-u.ak
4-furkanmg (karda yağsa ordayım)
Nerden buluıyorsun bunları korayım )tamam abi sakin ol.... sana mazlumu getirmek isterdik ama ,gelemez çok yoğun..mazlumu başkaları kapmışş.. buyur kanıt :queen:
[url]http://img40.resimup.net/di/62QM.jpg[/URL]
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
.
Nerden buluıyorsun bunları korayım )
kaynağa benide götür,bende istirem o kütüğün altındaki mahzun ve mazlum bakışlıdan![]()
ooo tatlı su motorcusu koray çay partisi veriyor hemde kapalı mekan da:queen:
maçan yiyorsa kartepeye çıkartsana adamları ne kadar motorcu ruhun'uz var bütün mt görsün...
koray hep diyorum be abi hafta sonu bizim en yoğun çalışma günümüzsadece cumaları izinliyim bıktım bu izin günümün tersliğinden eğer geceye kalınacaksa 22.00 sonrası kalkar gelirim ama kalmazsınız o saate diye tahmin ediyorum