Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne oruyonuuz burda millet :)
kimler geliyor,kimler gidiyor,sakallıparkta neresi:) Çekirge kobramıymış,koray uzaylımıymış,Furkandamı geliyormuş..:)
Mazlumu getirin banaaaaa,mazluuuuum :),ama o içinde gerçek bir pandaymış :)
:queen::queen::queen:

Bende gelebilirmiyim arkidişler,aranızda ufacık bir yer, kalbinizde sıcacık bir köşede varmı bana acaba :salut:

Koray , Kocaeli MT yi sırtlıyorsun maşaallah.Aranızda olmak isterdim ama yarından İtibaren bir süre İstanbul'da olacağım için gelemiyorum. Katılan arkadaşlara iyi eğlence ve sohbetler diliyorum.

1- k o r @ y
2- ethem abi ve kardeşi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.

---------- Post added at 21:31 ---------- Previous post was at 21:29 ----------

oooo hayırlı işler şimdiden bol eğlenceler...
Eyvallah teşekkürler sen aramızda olmayacak mısın?

Koray , Kocaeli MT yi sırtlıyorsun maşaallah.Aranızda olmak isterdim ama yarından İtibaren bir süre İstanbul'da olacağım için gelemiyorum. Katılan arkadaşlara iyi eğlence ve sohbetler diliyorum.
Estağfurullah abi , sizin gibi üstadlar varken bize laf düşmez ...
İşlerin herzaman için daha önemlidir abi.İnşallah bidahaki buluşmada görüşmek üzere...

Koray cım, Kardeşim adına şimdiden söz vermiyim, henüz kendisi ile görüşemedim. Şimdilik benim bi manim yok. Ben gelmek istiyorum. Listeyi şimdilik bu şekilde güncelleyeyim. Kardeşimin durumu cuma veya cumartesi belli olur. Ona göre o zaman listeyi tekrar güncellerim.

1- k o r @ y
2- ethem abi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.

Ne oruyonuuz burda millet :)
kimler geliyor,kimler gidiyor,sakallıparkta neresi:) Çekirge kobramıymış,koray uzaylımıymış,Furkandamı geliyormuş..:)
Mazlumu getirin banaaaaa,mazluuuuum :),ama o içinde gerçek bir pandaymış :)
:queen::queen::queen:

Bende gelebilirmiyim arkidişler,aranızda ufacık bir yer, kalbinizde sıcacık bir köşede varmı bana acaba :salut:

tamam abi sakin ol.... sana mazlumu getirmek isterdik ama ,gelemez çok yoğun..mazlumu başkaları kapmışş.. buyur kanıt :queen:

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

Koray cım, Kardeşim adına şimdiden söz vermiyim, henüz kendisi ile görüşemedim. Şimdilik benim bi manim yok. Ben gelmek istiyorum. Listeyi şimdilik bu şekilde güncelleyeyim. Kardeşimin durumu cuma veya cumartesi belli olur. Ona göre o zaman listeyi tekrar güncellerim.

tamam abi emrin olur.. nasıl istersen inşallah o da gelir.. iyi forumlar :cherry:

1- k o r @ y
2- ethem abi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.

makinam yok ama inşallah gelecem yarın belli olur
değirmendereden itina ile artçı olunur

1- piyanist_irf
2- k o r @ y
3-u.ak
4-furkanmg (karda yağsa ordayım :D )
5-şenol kismetse bende oradayım

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------

izmitin batı girişinden girince seka park ne kadar ilerde yada birisi bi cep versinde aramayalım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam abi sakin ol.... sana mazlumu getirmek isterdik ama ,gelemez çok yoğun..mazlumu başkaları kapmışş.. buyur kanıt :queen:

[url]http://img40.resimup.net/di/62QM.jpg[/URL]

---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

.
Nerden buluıyorsun bunları korayım )
kaynağa benide götür,bende istirem o kütüğün altındaki mahzun ve mazlum bakışlıdan :)

bence çok kısa zaman içinde toplanmaya çalıştığınız için bir çok kişi gelmek isterken gelemiyor başka planları olduğu için.. bir 15-20 gün sonraya tarih belirleseniz ve bildirseniz, çok daha fazla katılan olcağını düşünüyorum.. başta ben :) benim 2 tekerleğim yok gerçi 4 tekerlekle fasülyeden gelebilirdim :) bir dahakine artık .

1- k o r @ y
2- ethem abi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc

öğrencileri gezdireceğimden dolayı bende yokum
derincede buz patenine gelirseniz buz pateni yaparız :p

F54

ooo tatlı su motorcusu koray çay partisi veriyor hemde kapalı mekan da:queen:
maçan yiyorsa kartepeye çıkartsana adamları ne kadar motorcu ruhun'uz var bütün mt görsün...

Nerden buluıyorsun bunları korayım )
kaynağa benide götür,bende istirem o kütüğün altındaki mahzun ve mazlum bakışlıdan :)

Abi bu iş yetenek işi resmen beni çekiyor :queen:

---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:07 ----------

ooo tatlı su motorcusu koray çay partisi veriyor hemde kapalı mekan da:queen:
maçan yiyorsa kartepeye çıkartsana adamları ne kadar motorcu ruhun'uz var bütün mt görsün...

yavrum bize her yol uyar sıkıntı yok...gelen var gelmeyen var.. sen biraz sık malum yerlerinide, izmite gel pazar :cherry:motorculuk klavyeden yazmakla olmuyor :queen:

koray hep diyorum be abi hafta sonu bizim en yoğun çalışma günümüz :( sadece cumaları izinliyim bıktım bu izin günümün tersliğinden eğer geceye kalınacaksa 22.00 sonrası kalkar gelirim ama kalmazsınız o saate diye tahmin ediyorum

Güncel.......

1- k o r @ y
2- ethem abi
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc

---------- Post added at 01:18 ---------- Previous post was at 01:12 ----------

koray hep diyorum be abi hafta sonu bizim en yoğun çalışma günümüz :( sadece cumaları izinliyim bıktım bu izin günümün tersliğinden eğer geceye kalınacaksa 22.00 sonrası kalkar gelirim ama kalmazsınız o saate diye tahmin ediyorum

Burak o saate kalınmaz muhtemelen istanbuldan gelecek arkadaşlar var.. o saate sende yorulma kardeşim... inşallah başka zaman ortak bişekilde izinli olduğumuz da buluşuruz :)

Motosikleti
Tracer 7
Arkadaslar merhaba...çok alakasız olucak biliyorum ve şimdiden özür diliyorum ama kocaeli'li arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Cuma gunü İzmit'e gelicem trafik tescilde isim var ama Kocaeli'ni hiç bilmiyorum,otobüsten indikten sonra otogardan orya nasıl gidebilirim acaba?galiba 42 evler denen biyerdeymis,otobüs firmasının servisleri oraya gidermi yada otogardan oraya hangi vasıta ile gidebilirim?beni yönlendirirseniz çok memnum olurum ve böyle alakasız araya girdiğim için tekrar özür dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar