Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

Arkadaslar merhaba...çok alakasız olucak biliyorum ve şimdiden özür diliyorum ama kocaeli'li arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Cuma gunü İzmit'e gelicem trafik tescilde isim var ama Kocaeli'ni hiç bilmiyorum,otobüsten indikten sonra otogardan orya nasıl gidebilirim acaba?galiba 42 evler denen biyerdeymis,otobüs firmasının servisleri oraya gidermi yada otogardan oraya hangi vasıta ile gidebilirim?beni yönlendirirseniz çok memnum olurum ve böyle alakasız araya girdiğim için tekrar özür dilerim

Terminalde indikten sonra arka tarafta şehir içi dolmuşları var..Zaten inince sor hemen gösterirler..O dolmuşlara geldiğinde Vilayet arabalarına bin... vilayette indikten sonra kime sorsan sana trafik tescili gösterir.. zaten inmeden önce önünden geçeceksin.. E-5 in kenarında kalıyor..İndikten sonra tahmini 50 m yürüme mesafesi

---------- Post added at 01:42 ---------- Previous post was at 01:25 ----------

Güncel.......

1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc

---------- Post added at 01:48 ---------- Previous post was at 01:42 ----------

Geliyorum diyipte gelmeyen motürcünün , lastikleri sekiz çizsin, 100 km ye 15LT benzin yaksın :queen::pl::p

Arkadaşlar pazar günleri çalışıyorum cuma akşam saat 10 ile pazar günü öğlen 12 ye kadar iznim var denk gelemedik ahh ahh :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Güncel... Ben de yazayım da kaçışım olmasın geleyim bu sefer. :)

1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic

---------- Post added at 11:31 ---------- Previous post was at 10:46 ----------

Pazara kar geliyormuş. :(

http://gundem.milliyet.com.tr/hafta...em/gundemdetay/12.01.2012/1487853/default.htm

:cherry::rendeer: iyi olur dostum kaynaşmış tanışmış oluruz yavv kış geldi kapandık evlere:) hareket yok sıkılıyor insan değişiklik yidir soğukta olsa :)

herkes seka parka kadar dişini sıksın... ondan sonra orada kapalı mekanlarda otururuz :)

Kocaeli İl Temsilcisi
herkes seka parka kadar dişini sıksın... ondan sonra orada kapalı mekanlarda otururuz :)

olm rahat ol relax ol koray , tabiki kapalı mekanlarda otururuz kardeşim canını sıkma , zaten gelecem deyip kayış atan arkadaşlar olayı kabullenip çin işkencelerine maruz kalacaklarını bilerek listeye adlarını yazıyorlar :cherry::queen::p

bir kez daha hatırlatmakta fayda var :cherry::p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar merhaba...çok alakasız olucak biliyorum ve şimdiden özür diliyorum ama kocaeli'li arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Cuma gunü İzmit'e gelicem trafik tescilde isim var ama Kocaeli'ni hiç bilmiyorum,otobüsten indikten sonra otogardan orya nasıl gidebilirim acaba?galiba 42 evler denen biyerdeymis,otobüs firmasının servisleri oraya gidermi yada otogardan oraya hangi vasıta ile gidebilirim?beni yönlendirirseniz çok memnum olurum ve böyle alakasız araya girdiğim için tekrar özür dilerim
0530 822 00 58 te. numaram,otogara inince telden ara,ben seni yönlendireceğim..Yanıma gelirsin ben seni götürürüm 42 evlere...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

Terminalde indikten sonra arka tarafta şehir içi dolmuşları var..Zaten inince sor hemen gösterirler..O dolmuşlara geldiğinde Vilayet arabalarına bin... vilayette indikten sonra kime sorsan sana trafik tescili gösterir.. zaten inmeden önce önünden geçeceksin.. E-5 in kenarında kalıyor..İndikten sonra tahmini 50 m yürüme mesafesi
P

Vilayette inmeyecekki...
Reali azcık geçince Dsi müdürlüğü var önünde inecek üst geçitten karşıya geçip jandarma komutanlığının arkasına yeni Eminiyet mÜD. binasına gidecek

1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic
11- Mcadamm

GÜNCEL

0530 822 00 58 te. numaram,otogara inince telden ara,ben seni yönlendireceğim..Yanıma gelirsin ben seni götürürüm 42 evlere...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:46 ----------

Vilayette inmeyecekki...
Reali azcık geçince Dsi müdürlüğü var önünde inecek üst geçitten karşıya geçip jandarma komutanlığının arkasına yeni Eminiyet mÜD. binasına gidecek

otogardan arabalar E-5 ten gidiyor abi.. trafik tescilde vilayetin o civardaki yer....

1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic
11- Mcadamm

GÜNCEL .....

vallaha mı ahmet aga... ne bilim ben orada duruyo ya...hergün önünden geçiyorum... :queen:

Bir yol tarifi verebilecek birisi var mı bana? Kesin kaybolacakmışım İzmit'in altını üstüne getirecekmişim gibime geliyor. :queen: Sakarya'dan İstanbul'a gelirken Sekapark diye yol lehvası gördüm gibi sanki; ama İstanbul tarafından da tabelada yazıyor mu ki? Ya da en kötü gelince birilerini ararım bulamazsam.

Konuyu sabote edecem koray :)
Biraz zıpırlık yapayım bari...
[YT]iBgxOH9Ikic[/YT]

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

Bir yol tarifi verebilecek birisi var mı bana? Kesin kaybolacakmışım İzmit'in altını üstüne getirecekmişim gibime geliyor. :queen: Sakarya'dan İstanbul'a gelirken Sekapark diye yol lehvası gördüm gibi sanki; ama İstanbul tarafından da tabelada yazıyor mu ki? Ya da en kötü gelince birilerini ararım bulamazsam.
Otobandan geleceksen=gelirken kuruçeşme(derince) gişelerinden çık,seka devlet hastanesine kadar (5 km) gelince hastaneye sapan yoldan içeri gir deniz kenarına,karşına çıkacak sahil boydan boya sekaparktır...E5 den geleceksende aynısı geçerli seka devlet hastanesini bilmiyorsan Orduevi alt geçiti var onun üzerinden deniz tarafına geç boydan boya sekaparkı göreceksin...doğu tarafı marina batı kısmı sekapark...

Ahmet abi gülmekten öldürdün beni.. :queen::flower: video süper bizim pandastardan bile iyi çıktı :cherry:

Yayınlama lan şu fotoşcukları,niyeti bozup talip olcam yoksa bu YARMAGÜLE :)
YARMAGÜLÜN SUÇU NE diye film yaparlar sonra :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Konuyu sabote edecem koray :)
Biraz zıpırlık yapayım bari...
[YT]iBgxOH9Ikic[/YT]

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:13 ----------

Otobandan geleceksen=gelirken kuruçeşme(derince) gişelerinden çık,seka devlet hastanesine kadar (5 km) gelince hastaneye sapan yoldan içeri gir deniz kenarına,karşına çıkacak sahil boydan boya sekaparktır...E5 den geleceksende aynısı geçerli seka devlet hastanesini bilmiyorsan Orduevi alt geçiti var onun üzerinden deniz tarafına geç boydan boya sekaparkı göreceksin...doğu tarafı marina batı kısmı sekapark...

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

İrfan aga, bizim gölcük, değirmendere tarafından ses gelmiyor:) hayırdır bi el atsana aga :cherry:

1- k o r @ y
2- ethemm76
3- yasin_942
4- piyanist_irf
5- rq7
6-u.ak
7-furkanmg
8- Ahmet N.
9- ghostcorc
10- lycantrophic
11- Mcadamm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar