[İzmir - MT]

Selamün Aleyküm.Cümleten hayırlı perşembeler.
DeKa cım sağolasın seninde perşemben hayırlı olsun.

Sn.Moderatörüm sizinde perşembeniz hayırlı olsun.Valla özlettiniz kendinizi akşama sizin ne yapsak ne alsak ne ikram etsek elimiz ayağımız karıştı heyecanlandık. :cat::rendeer::thumleft::bestmt:

Başta yönetim olmak üzere buradaki tüm arkadaşlarıma,dostlarıma ve üyelere hayırlı bir gün diliyorum.Gününüz aydın neşeniz bol sağlığınız daim olsun.
Sevgi ve Saygılarımla.

Moderatör (forrap)
Amca yazını yeni görüyorum :)
Senin varlığın yeter:cat:

Güzel bir akşamdı,katılan ve ikramlarda emeği geçen herkese teşekkürler.
Doğum günü olan arkadaşlara tekrar nice yıllar..

Uzun bir aradan sonra selamlar herkese

Aranıza yoğun üniversite hayatımdan dolayı pek katılamıyorum herkes iyi mi :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ankaradan herkese selam...... Buralar kar yağmur karışık bir iklimde... Kıymetini bilin İzmirin.....:cat:
Görüşmek üzere..Kendinize iyi bakınız...:cherry:

Bugün İzmir Armutlu Bayramlı köy yolundaydım,yükseldikçe kar yağışı yoğunlaştı,daha fazla çıkamadan geri döndüm...

Moderatör (forrap)
Maşallah :)
Kar süpermiş,zaten kar soğuğu var dışarıda.Geçen hafta istanbul a gidip geldim,yukarıdan bakınca çoğu dağın üstü kar kaplı..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İlk kez geliyorum fakat bilgilendirilmedigi icin inciraltinda sap sap bekliyorm

Bende rahatsızlığımdan ötürü evdeyim bu hafta.... Bir de yol yorgunu olunca daha ağır geldi bana... Bir çok arkadaş ta rahatsız olduğundan kapalı mekan olan terasta toplanıyorlarmış... Ama haftaya mutlaka incir altındayız.. Olaya ben el koyuyorum... :))

Boşa gitme inciraltına... Bornova teras kafe de takılacaklar bu akşam.... :)))

incir altına gitmem gerekiyordu zaten :) nişanlımla balıkçı ablalarda balık ekmek yemek niyetimiz vardı fakat hava nedeniyle kapalıydılar :) o sırada telefondan foruma bakınca buluşmanın yerinin değiştiğini gördüm, fakat bilgilendirilseydik daha iyi olurdu :)

TUNCER kardeşim

bu motosiklet net'in toplantıları ne zaman nerede oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:45 ----------

ben ONUR abin hatırlarsın inciraltında üç beş kelam ettiğimiz oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:47 ----------

Arkadaşlar merhaba,

Toplantılarda buluşan arkadaşlarımızın yaş ortalaması nedir acaba? Ben 42 yaşımdayım da çok ihtiyar kalırmıyım aranızda???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar