evet okudum gidona montaj aparatı da var diyorbu cihaz motosiklet için değil abi.. normal bi navigasyon..orada bisik motosiklet için falan yazdığına bakma..sadece seyahat şeklini menüden seçebiliyorsun..dediğim gibi motosiklete özel olan navi. ın aparatları tamamen farklı
zaten almışın şuan için söyleyecek bi söz yok ama kıstaslar çok önemli ben elektronik teknisyeni olduğum için elimde değil sık dokuyup ince eliyorum ilk önce işlemci önemli işlemci ne kadar yüksek okadar iyi 2.dışardan ram desteği varmı nereye kadar destekliyor yani teknoloji çok hızlı ilerliyor şuan normal bir film 4küsür gigabayt eee senin cihaz 8 Gb desteklemiyorsa izleyemezsin anlatmak istediğim bu yağmura gelince ona koruyucu yapmak çok basit ama şuda varki suyun giremeyeceği hiç biyer yok !artı müzik dinlemek hele hele uzun yolda olmazsa olmazlardan yoksa çekilmiyor yol .ee atıncada bütün müzikleri atmak lazım ruh haline göre değişebiliyor dinleyeceğimiz atamazsan oda olmuyor .
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------
evet okudum gidona montaj aparatı da var diyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
anlaşıldı havalar bi düzelsin bi kocaeli yapacağız artık gelmek şart oldu.
evet vazgeçtim satmaktans.a. günaydın arkadaşlar iyi bir hafta geçirmeniz temennisi ile
mates abi bu motor satılıktı internetde sanki vaz mı geçtinizsatmaktan
Merhaba arkadaşlar tavsiye üzerine bu motoru yani ilk vitesli deneyimim olacak ybr yi alıcam... Hiç vitesli kullanmadım ve maksimum 2 yıl kullanıcam bu motoru sonra büyütücem inşallah.... beni 2 yıl sırtında taşıyacak şekilde en fazla 2500Tl verebileceğim bir ybr ( Kaç model, kaç Km olmalı ? ) görüşlerinizi bekliyorum.
hayırlı işler beyler....
Hayırlı günler arkadaslar.Fotoları bekliyoruz![]()