benim orjinalinden 1 gömlek iyi.. başka bi artısı yok..sert lastik..pırellide iyidir oda güzel marka
benim orjinalinden 1 gömlek iyi.. başka bi artısı yok..sert lastik..pırellide iyidir oda güzel marka
benım amca oglunda var acıkcası pek övdüğünü görmedım.oda metzeler almak istiyodu bulamadıgından taktırdı zaten onuda(Pirelli)
abi zaten aşırı bi şekilde eriyecek hali yokya, en fazla dediğin gibi 3 5bin farkeder...oda önemli değil.zaten bu motora biniyosak bazı şeyleri yapacağız..125cc motora masraf etme ona etme buna etme ondan sonra biz nasıl büyüteceğiz bunları![]()
murat isteyen istediği markayı alsın ben sadece memnun olduğumu söyledim gerisi size kalmış...benım amca oglunda var acıkcası pek övdüğünü görmedım.oda metzeler almak istiyodu bulamadıgından taktırdı zaten onuda(Pirelli)
---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:10 ----------
fatih abi 125cc motor lastiğine o kadar para vermem demiş ama niye öyle dediki cc ile bi alakası oldugunu düşünmüyorum ben aslında.lastiği üretmişlerki, demekki bi anlamı var diye düşünüyorum?
kanka ben seni kaybederim merak etme haberin olsun seninle bu yaz zonguldak tarafına da kayacağız belki bolu da yapabiliriz aynı gün bakalım makina nasıl çalışıyor:queen:Bu konularda ben kaçınmam.. 2 defa benzin atmam ama lastiğimi alırım..dün gps aldım..bundan sonra kaybolma derdim de kalmadı
murat isteyen istediği markayı alsın ben sadece memnun olduğumu söyledim gerisi size kalmış...
kanka ben seni kaybederim merak etme haberin olsun seninle bu yaz zonguldak tarafına da kayacağız belki bolu da yapabiliriz aynı gün bakalım makina nasıl çalışıyor:queen:
xj6 güzel motor.. fazer 6 gibi ..sadece beygir gücü düşük..o da zaten yeterde artar bile.. tek kelime ile süper bi motor..
aynen muratım burada hayalet gibiyiz ama bizim burada bir takım ortam var biz sürekli birbirimizle görüşüyoruz..yazın kesinlikle düzce yapmayı planlıyorum..yada abant.. senide alrız yanımıza ne dersin..hemde tanışmış oluruz
sende saol kardeş... sıkıntı yok merak etme..bişey demedım zaten abi kullanıcıya göre değişir memnunsundur doğrudur sende pirelli kullanıcısı olarak bilgilendırmıssın sağolasın