ilan geri çekilmiştir motoruma benim olmaya devam edecek:bounce: ama 6binede alan olursa veririm yahu gv 650 iyi gider![]()
babayı kandırdın galiba
ilan geri çekilmiştir motoruma benim olmaya devam edecek:bounce: ama 6binede alan olursa veririm yahu gv 650 iyi gider![]()
hee öle oldusırada motoru tamir etmek var..acaba parçaları alıp kendimmi yapamaya çalıssam? ama sanki kazadan sonra motor giderken bi ses gelio içten tam anlayamadım gerçi ama..
neler yapılacak tam olarak ?
ayaklık yerinde duruor ama kapanmıo assa düsüo hep...tam olarak neden oldunu incelemedim vidadanmı kırıkmı var bilmiorm...sol dikiz aynası yerinde duruo ama rüzgarda kapanıo hemen oynuo yani..burdan da biri demişti bikere gittimi degıstırmek gerekior sabitlenmior die.. son olarakda debriyaj kolu kırık...yerinde duruo kablolar baglı ama kırık kökten yani sag sola yukarı assa her yere dönüo.. yerine otturtturp basınca calısıor..böle bide ön çamurlukta çok az bi çizik önünde o kapancak.. bide motordan ses gelior..benim paronayaklıımda olabilr bilmiorm ama sanki düştükten sonra içinden ses gelmeye basladı calısırken...
sürüp götürcektim ..e napcam gelin ozaman birinz halatla baglayalım çekersinz artık beni![]()
kuryelerin elini icine soktugu zamazingolardan ve alt yagmurluk aldim alplere cikarim bu yalitimla artik ;oD dizleri orten seyden denedim uymadi bizim motora...
pazara kar yagsada la mekandayim hatunla, gelmek isteyen olursa toplu moplu bulusmali surus ayarlariz...
@ugur cok şık durmuyor ama bu havada ciplak elle kullanabiliyorsun!
pazara kar yagsada la mekandayim hatunla, gelmek isteyen olursa toplu moplu bulusmali surus ayarlariz...
Bu soğuk günlerde görüntüye çok bakmamak lazım bence soğuğu en iyi ne kesiyorsa onu takmak lazım tabi kendim için söylemiyorum soğuklar başladığından beri motora binmiyorum.![]()
tabiki çok ta aramıyorum ama en azından ne kadar kullanışlı oluyor merak etmemek elde değil..
bu arada bizim Armağan bi ayarlıyamadı şu orta sehpayı
şaka bir yana geçen gün konuştuk bakalım, sağolsun işin ucunu bırakmıyor kendisi :rendeer:
Orta sehpanın ikitellide olmaması çok ilginç ben gittiğimde her türlü parça vardı ellerinde galiba şu anda o model üretilmediği için ellerindeki stoklar tükeniyor.
ben motoru kamyona yüklemek falan istemiorum ya:/ sürmeye çalıscam hava düzelince erdal abinin oraya
hava 10 numara herkez motora :rendeer: