Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hee öle oldu :) sırada motoru tamir etmek var..acaba parçaları alıp kendimmi yapamaya çalıssam? ama sanki kazadan sonra motor giderken bi ses gelio içten tam anlayamadım gerçi ama..

neler yapılacak tam olarak ?

ayaklık yerinde duruor ama kapanmıo assa düsüo hep...tam olarak neden oldunu incelemedim vidadanmı kırıkmı var bilmiorm...sol dikiz aynası yerinde duruo ama rüzgarda kapanıo hemen oynuo yani..burdan da biri demişti bikere gittimi degıstırmek gerekior sabitlenmior die.. son olarakda debriyaj kolu kırık...yerinde duruo kablolar baglı ama kırık kökten yani sag sola yukarı assa her yere dönüo.. yerine otturtturp basınca calısıor..böle bide ön çamurlukta çok az bi çizik önünde o kapancak.. bide motordan ses gelior..benim paronayaklıımda olabilr bilmiorm ama sanki düştükten sonra içinden ses gelmeye basladı calısırken...

ayaklık yerinde duruor ama kapanmıo assa düsüo hep...tam olarak neden oldunu incelemedim vidadanmı kırıkmı var bilmiorm...sol dikiz aynası yerinde duruo ama rüzgarda kapanıo hemen oynuo yani..burdan da biri demişti bikere gittimi degıstırmek gerekior sabitlenmior die.. son olarakda debriyaj kolu kırık...yerinde duruo kablolar baglı ama kırık kökten yani sag sola yukarı assa her yere dönüo.. yerine otturtturp basınca calısıor..böle bide ön çamurlukta çok az bi çizik önünde o kapancak.. bide motordan ses gelior..benim paronayaklıımda olabilr bilmiorm ama sanki düştükten sonra içinden ses gelmeye basladı calısırken...

bu şartlarda (özellikle debriyaj kolunu kullanamazken) kullanma sakın hee..ustaya götürcem derken motoru sürüp götürmeyecektin dimi ?
bence ver usta halletsin.. çok bir masrafın yok gibi..extradan da baktırırsın çalışmasına işte ..bence birşey yoktur :wiinkk:

sürüp götürcektim ..e napcam gelin ozaman birinz halatla baglayalım çekersinz artık beni :D:D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kuryelerin elini icine soktugu zamazingolardan ve alt yagmurluk aldim alplere cikarim bu yalitimla artik ;oD dizleri orten seyden denedim uymadi bizim motora...

sürüp götürcektim ..e napcam gelin ozaman birinz halatla baglayalım çekersinz artık beni :D:D

halatla olacak birşey olsa yapalım.. o daha da tehlikeli..

kuryelerin elini icine soktugu zamazingolardan ve alt yagmurluk aldim alplere cikarim bu yalitimla artik ;oD dizleri orten seyden denedim uymadi bizim motora...

test ettin yani ? foto varmı kanka, bi bakalım nasıl duruyor ? bende yarın büyük olasılıkla şu el korumadan sipariş vereceğim bakayım..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-elcik-korumasi-66123024/detay/

bu arada hyosungsourceden sipariş vermeyi düşünen varmı ???

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pazara kar yagsada la mekandayim hatunla, gelmek isteyen olursa toplu moplu bulusmali surus ayarlariz...

@ugur cok şık durmuyor ama bu havada ciplak elle kullanabiliyorsun!

pazara kar yagsada la mekandayim hatunla, gelmek isteyen olursa toplu moplu bulusmali surus ayarlariz...

okadar iş yapıosa en mantıklısı o..ne ısıtmalı elcik nede elcik koruması..ikisinde'de el üşür.. hatta bokunu cıkarmak iiçin "zamazingonun" içne ısıtmalı elcik alıp içerisini hamama çevireiblrz:sunny:

la mekan ? az açıklayıcı ol müdür :p bu hafta sabahçıyım, katılabilirim belki..

çıplak elle ? uww fena :p

sen şu elcik korumanı bana verde bende test edeyim bari :p

sen müsait bir ara foto koyuver sana zahmet :wiinkk:

Bu soğuk günlerde görüntüye çok bakmamak lazım bence soğuğu en iyi ne kesiyorsa onu takmak lazım tabi kendim için söylemiyorum soğuklar başladığından beri motora binmiyorum.:)

Bu soğuk günlerde görüntüye çok bakmamak lazım bence soğuğu en iyi ne kesiyorsa onu takmak lazım tabi kendim için söylemiyorum soğuklar başladığından beri motora binmiyorum.:)

tabiki çok ta aramıyorum ama en azından ne kadar kullanışlı oluyor merak etmemek elde değil..

bu arada bizim Armağan bi ayarlıyamadı şu orta sehpayı :p
şaka bir yana geçen gün konuştuk bakalım, sağolsun işin ucunu bırakmıyor kendisi :rendeer:

ben motoru kamyona yüklemek falan istemiorum ya:/ sürmeye çalıscam hava düzelince erdal abinin oraya

tabiki çok ta aramıyorum ama en azından ne kadar kullanışlı oluyor merak etmemek elde değil..

bu arada bizim Armağan bi ayarlıyamadı şu orta sehpayı :p
şaka bir yana geçen gün konuştuk bakalım, sağolsun işin ucunu bırakmıyor kendisi :rendeer:

Orta sehpanın ikitellide olmaması çok ilginç ben gittiğimde her türlü parça vardı ellerinde galiba şu anda o model üretilmediği için ellerindeki stoklar tükeniyor.

Orta sehpanın ikitellide olmaması çok ilginç ben gittiğimde her türlü parça vardı ellerinde galiba şu anda o model üretilmediği için ellerindeki stoklar tükeniyor.

Büyük olaslıkla ondan kaynaklı..ben aradığımda zaten karşı tarafta bir yerin numarasını vermişti..
bir de çok ihtiyaç olan bir parça olmadığından (zaten standartında orta sehpa mevcut motosikletin ) yedekleme yapmamışlar fazla..

ben motoru kamyona yüklemek falan istemiorum ya:/ sürmeye çalıscam hava düzelince erdal abinin oraya

Daha iyileşmeden motor kullanma peşindesin.. bence bulaşma derim..hee yok benim kaşıntım var dersen bilemem..(Ahmet kaşıntı kelimesinden birşeyler çıkarma sakın :p )

Motosikleti
Honda sh125

hahahaha geçen sefer meteor düşsse gene gelcem demiştin bu sefere kara döndü :p ben oralarda oturuyom zaten sen gel gelirim ben hatunla :)

bu arada herkese günaydın canlarım cigerlerim havlar nasıl olursa olsun sizin havanız güzel olsun :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar