Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok yakınmışız. İstanbula dönünce tanışalım adın nedir ne iş yaparsın?
Isıtmalı elciği bende çok fazla denemedim. Bindiğim en soğuk gün 31 aralık günüydü yağmur ve rüzgar vardı. Avuç içi dışı kesinlikle üşümüyor. Benim gibi bir aceminin parmakları üşüyor. Üşüdüğünü hissettiğimde freni/debriyajı bırakıp elciğe sarılıyorum. 2 kademesinde uzun süre sürmek mümkün değil bir yerden sonra eldivenimden koku gelmeye başlıyor hatta. Dediğim gibi bir gün buluşalım denersiniz beğenirseniz adresi belli feyzioğlu. sitede 75TL 65 e bıraktı bana
Sen İstanbul'a gelince özel mesaj at bana, görüşelim.
31 Aralık günü hava sıcaklığı 11 dereceymiş. Yani pek soğuk sayılmaz. İlla ki işe yarayacaktır ama üşüme sorununu çözecek kadar işe yarar mı ona bakmak lazım. Özellikle İstanbul trafiğinde bir kaç parmağın fren manetinde durması için acemi olmaya gerek yok. Trafiğin düzenli bir şekilde akmadığı durumlarda benim de 3 parmağım fren manetinde duruyor.
Yarın hava 5 derece ve yağmurlu olacak, yani ellerimin üşümesi yüksek ihtimal. Neyse ki iş-ev arası 13 km de üşüme kısmı fazla uzun sürmüyor.
scooter lamı gideyim gv250 ile mi2 side mevcut..ama rıdvan tavsiye etmem dior..of :/ birdaha kalırsam ehliyetsiz kullanırım
Sana 51 puan vermesinden tahmin ediyorum ki, gözetmen biraz ters birisi. Ehliyetsiz motor kullanıyor olman ve yasak olmasına rağmen kendi aracınla sınava girmeye çalışman, seni ikinci kez sınavdan geçirmemesi için bahane olabilir.
Son düzenleme: