Cakalaz ve Yeni Pırlantası YZF-R1

yeni motorunla kazasız sürüşler çako senin kadar motor değiştiren farklı model tecrübesi olan ülkemizde çok nadir bir kısımdır,şanslısın vesselam kıskandım bak şimdi seni:wiinkk:
r1 e mavi çok yakışıyor,bu kasasına bayılıyorum:santa:

Temiz motor bulmakta üstüne yok :mrgreen:

Kazasız belasız inşallah :rendeer:

hayırlı olsun çako :cat:harika duruyor...iyi günlerde kullan...

Rize'de 8 ayım geçti. resimleri görünce anılarım canlandı. hala 364 gün yağmur var mı :) makine süpermiş. kazasız sürüşler...

1000 Likler hakkında yorum bekleyen arkadaslar için bir kaç bölüm aktarayım...
Henüz 250 km lik bir tecrübem oldu motor ile...
Kullanımı rahat, sehir içerisinde kıvrak fakat ısıklı bir trafikte Motor ısısı yükseliyor :) Bu da motorun güclü olmasından kaynaklanıyor. Ben sanslıyım, otoparktan sahile cıkmam 2 dakika sürüyor ; hararetin H si olmuyor :)
Tork olarak daha hızlısının olabileceğini sanmıyorum; beygir gücü yüksek...Hızlanması cok seri, 250 km/h li hızlara cok kısa sürede ulasabiliyor... Bu anlattıklarım 9000 devre kadar olan yorumlarımdır. Henüz 9000 devri geçmedim...Pek gececeğimi de sanmıyorum, 9ooo bile oldukca tatmin ediyor :bounce:
Seyir hızım genelde, 6. vites 6BiN Devir, 140 KM/H...
Yakıt olarak ; 40 TL ile 100 km gittim, ara ara devirli kullanım gerisi sakin kullanım... Fakat henüz bitmedi, sanırım 30 km felan daha gidebilrim :)

Hayırlı olsun Dogan.Kazasız belasız kullanman dilegiyle. Bu arada motora ufo görmüş gibi bakan o yaşlı amcanın fotoğrafını çekmemek büyük hata oldu:)

Son düzenleme:
Allah kaza bela vermesin yakışıklı motor güle güle kullanman dileğiyle...

Topiği yeni gördüm,Hayırlı olsun.
Yaylalara bununla çıkarsan resimleri isterim şahit olarak
allah kısmet ederse yaza oralarda olacağızda eğer sen çıkabiliyorsan benim choper hayda hayda çıkar

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
güle güle kullan abicim...allah kaza bela göstermesin....

Abiii Hemen Geliyorum RizeYe Geziyoruz Senin Motor Beni 40 KM 'farkla Geçer Ama Yapcak bişey yok :)

Şaka Bi yana Hayırlı Olsun Abi Allah Kaza bela Vermesin..

Nisan'da Yanndayım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar