arkadaşlar bugün itibariyle bende xciting 250i kervanına katılmış bulunmaktayım :queen:
Öncelikle hayırlısı olsun motorunuzun..
Acaba motor'unuzu nereden aldınız?? indirim yaptılar mı?? Bize aldığınız bayi'yi tavsiye edermisiniz??
arkadaşlar bugün itibariyle bende xciting 250i kervanına katılmış bulunmaktayım :queen:
teşekkür ederim sağolun :rendeer:Öncelikle hayırlısı olsun motorunuzun..
Acaba motor'unuzu nereden aldınız?? indirim yaptılar mı?? Bize aldığınız bayi'yi tavsiye edermisiniz??
ben xciting 250 kullanıcısı olarak kesinlikle yakıttan dolayı 250lik derim uzun yol olayında da sıkıntı yaratmaz çünkü su soğutmalı bir motordur :cat:Arkadaşlar merhaba,
İlk kez 2 sene önce scooter sahibi olmuştum.Araba delisi bir adamdım fakat 2 senedir kuduruyorum motor almak için.Şu an ikilemde kaldım xciting 250 mi 500 mü.Yakıt ve bakım masrafları nasıldır.Okuduğummkdarıyla 250 tabikide yakıt konusunda daha avantajlı.Daha çok şehir içi kullanmayı düşünüyorum Fakat havalar ısındıkça hafta sonları istanbul dışıına çıkmayı planlıyorum.250 lik uzun yolda problem çıkarırmı.yani durmadan kenara çekip dinlendirmem mi gerekir.
500 lük motorda sonuçta şehir içi büyükçekmece - İstinye arası gidip gelmede çok kısa olurmu.
Yardımcı olursanız sevinirim..
Saygılar
enteresan işler gelmiş başına geçmiş olsun14 bin km'de güzelim motoruma bir şeyler olmaya başladı. On gün önce km/yakıt/devir göstergesi bölümü bir sabah çalışmadı. Serviste baktılar, tamir ettiler, iki gün sonra yine bozuldu. İki gün önce garantiden yazıp istediler. Bakalım gönderecekler mi???????????????????
Bir ay önce arka teker lastiği alnından yarıldı.Değiştirdim.Bu kez de ön lastik alnından yarılmış.Değiştireceğim. 14 bin km lastik ömrü mü??????????????????????
Saygıdeğer arkadaşlar,
Yukarıdaki iki soru işaretli merakıma cevap yazarsanız çok sevinirim.
valla benim motorum henüz 2200 km de bende şimdilik bir ses yok ama ilerde olurmu bilemiyorum genel anlamda da motorumdan hayli memnunum:cat:Teşekkürler Alper_tim.Bir de aklıma takılan şu ki çoğu Xciting kullanıcısından duyduğum varyatör sesi sorunu.Bu bir kronik sorun mu.Başka bir forum sitesinden ve buradan edindiğin izlenim bu sesin çok olduğu ve giderilemediği hatta bir kullanıcının sırf bu sesten dolayı motorunu satılığa çıkardığı.Gerçekten Kymco Xciting serisini çok beğeniyorum.Ama bu biraz sıkıntı yarattı bende.Çok büyük bir ihtimalle 500 lük alacağım fakat titiz bir olduğumdan bu ses sorunu kafamı karıştırdı.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binersin inşallah :thumleft:Allah kismet ederse pazartesi bende beyaz bir xciting sahibi olacagim herkese kazasiz belasiz sürüsler dilerim![]()
Arka tutamak çanta bağlamak için yeterince sağlam değil ki zaten.Arkadaşlar, xciting 250i motorumun "arka tutamak" kısmı, buzlanma ve donma nedeniyle ağır çantanın da etkisiye kırıldı.
İstanbul'da oturan arkadaşların bana bu parçayı bulup gönderebilme imkanı olurmu?
(Gri-füme. Bu "arka tutamak" 250 ve 500 xcitingler de aynı)
Yan sanayi veya 2.el de olabilir.
Telfn: 0535 782 0987 (Tuğrul)
2700 km oldu gayet memnunum motorumdan tavsiye ederim :wiinkk:xciting 250i kullanıcıları ne alemdesiniz bu motorla ciddi ilgileniyorum. acaba alsam mı?????????
ankaradan kullanan var mı?
motor şehir içinde 100km 3.5-4 lt arası yakıyorArkadaşlar illk 3 sayfayı okudum ama aradığım bilgiyi bulamadım.
bir arkadaş uzun yolda 100km'de 3.74lt yakıt tükettiğini yazmış ama istanbul şehir içindeki trafikte motorun yakıt tüketimi nasıl?
ninja'yı satabilirsem önümüzdeki sezonu xciting'le geçirip kışa girerken satmayı planlıyorum.
ninja'da aşırı agresif kullanımda yakıt tüketimi 4.5lt'lere kadar çıkyıor, xciting'de durum nasıl?
bir de sele altı bagajı ne kadar geniş? iki adet kapalı kask alabilir mi?