Bende 1 yıl kadar xciting 250 kullandım ve bu sene xciting 500 aldım.Hadi arkadaşlar yazın bişeylerde bizde karar verelim artık, iyi şeyler yazın ama =) niyeti bozdum bende
uzun yola çıkmadım ama bugün şileye gidip geldim çok rüzgar vardı yoldaYanıtlar için saol Alper :cat:
Uzun yola çıktın mı peki hiç? Yüklü halde 120 - 130km hızları koruyabilir mi?
Ön camın yüksekliği yağmuru ve rüzgarı kesmeye yeterli mi? SYM GTS250 deneme imkanım oldu ama xciting deneme fırsatı bulamadım henüz. Bu iki model arasında tercih yapıcam büyük ihtimalle.
CC yükseltmeden önce tarz değiştirmek istiyorumda. Scooterları her zaman beğenmişimdir. İleride içimde uhde kalsın istemiyorum, sonuçta tecrübe her zaman tecrübedir![]()
8 nisandaki etkinliği duymuştum ama ayrıntılı bilgim yok nerede yapılıyor bu organizasyon?Bende 1 yıl kadar xciting 250 kullandım ve bu sene xciting 500 aldım.
250cc kategorisinde fiyat/performans anlamında, yedek parçada sıkıntı yapmayacak iyi bir motor almak istiyorsanız xcitingten şaşmayın derim. Hatta 08 Nisan'da kymconun düzenlemiş olduğu etkinlik var, Gelirseniz orada 250cc test etme imkanıda yaşarsınız.
Tüm detaylar kymco kendi sitesinde yayınladı.8 nisandaki etkinliği duymuştum ama ayrıntılı bilgim yok nerede yapılıyor bu organizasyon?
olur tabi hafta içi müsait oluyorsan haberleşiriz:wiinkk:Alper, bir dahakine beraber tekeleri çeviririz inşallah.
hayırlı olsun yeni motorun kazasız belasız iyi günlerde kullanasın :wiinkk:Bu hafta sonu Kawasaki Ninja250R motorumu satıp 2010 model Xciting 250 I almış bulunuyorum. İlerleyen günlerde daha çok paylaşımda bulunacağım. İlk scooter ım. bakalım ne gibi maceralar yaşayacağız..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:29 ----------
birde bakım km si nedir bu motorun.. yukarıda bir arkadaş 2000 km demiş doğrumu?
bildiğim kadarıyla olursa duruma göre buji olabilirbu ne ya? çok sıkıcıymışşimdi o zaman periyodik bakımda yağ, yağ filtresi, hava filtresi ve fren balataları haricinde bir iş varmıdır?