01/01/2012 yeni yılın ilk buluşması gelsin dürümler toplanması fotoğrafları

MT ile katıldığım en kültürel toplantıydı. Arkadaş bu kadar sap bir araya gelmiş, hepsi koca koca, kıllı kıllı herifler oturmuşlar, yok efendim mısır piramitlerinin içinde, süt nasıl 3 günde yoğurda dönüyormuş, dinazorlar memelileri yiyorlarmış, cern deneyinde ışık hızının aşıldığı kanıtlanmışmış. Oturup kimin en son ibresinde kaç gördüğünü tartışsanaza:p

Şaka bir yanada gerçekten on numara bir toplantı oldu katılan herkese çok teşekkür ederim.

Taksiciye gelecek olursak, aynamda ışığı görmemle taksicinin beni sıyırıp geçmesi bir oldu. Çok hafif sağa kırabildim o anda. Onu yapmasam belkide çarparak geçecekti. Aynamdaki ışığı ufukta görebilirdim:mrgreen: Birinci dereceden bayan akrabalarının meslekleriyle ve sosyal yaşamlarıyla ilgili bağırarak el kol hareketi yaptım arkasından ama rahatlayamayınca verdim kulağıma pentagramı son ses, bir huzur çöktü içime :thumleft:

@inzell
Yolların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım:p İlk defamı görüyoz len istanbul trafiğini :)

@coq
Benim foto bayağu yüksek çözünürlükte çekilmiş :cherry::bounce:

çok güzel ve samimi sıcak bi buluşma oldu katılım gösteren yüreği bizle olan tüm MT dostlarımıza teşekkürler:rendeer:

yeni tanıştığım dostlarada ayrıca teşekkürler
otopsici sende de ne maceralar varmış hee iyi güldürdün bizleri teşekkürler:queen:

sercan kardeşimizede burdan büyük geçmiş olsun diyorum :pale:

Güzel bir bulusma olmus..:rendeer:
Kesinlikle orada olmak isterdim...
Baris i, Sinan i ve en kötüsü Alper i bile tanidim... :mrgreen:
Alper cim otopsicinin maceralari seninkinden fazlami??? inanmiyorum...:bounce:

Bensiz dünyayi kurtaracagini zanneden masum insanlar var aranizda.
Yalniz felon;
bir daha ki sefere fotolari yüksek çözünürlükte ekle.
Düsük çözünürükte arkadaslar çok kel duruyorlar.
Görende zannedecek Mt uyelerinin çogu kel.:p
Çözünürlüğü tutturamadık bazılarınınki çok yüksek oldu bazı resimlerinki çok düşük kaldı:cherry:
Erken kalkınca dünyayı kurtarma operasyonundan uzak kaldık iyimi, neyse bi dahakinde dünyanın sonu teorili bütün filmleri izleyip geliyorum :queen:

Son düzenleme:
Selam gelmeyi çok istedim ama plansız misafir durumları oldu. bidahakine kesin gelicem. evet evet gelicem. dürüm de yiycem sticker da alıcam. kıskandım beee:salut:

Sinan abi yıllar seni hiç değiştirmemiş lostdaki halin neyse hala aynı :bounce:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yüzüklerin Efendisindeki halimi özlüyorum Alicim :pale:

vay anam vay.
bende avratla kavga edip eve kapatmıştım kendimi o gece.
ulen nası kaçar böyle toplaşma :(

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Çok şey kaçırmışız anlaşılan ama yaşlılık işte arkadaşlar valla gücüm kalmadı Bakırköye gelebilecek kadar.Halbuki firavunlar ve piramitler hakkında çok sivri fikirlerim vardır :p :p :p
Sevgiler

Çok şey kaçırmışız anlaşılan ama yaşlılık işte arkadaşlar valla gücüm kalmadı Bakırköye gelebilecek kadar.Halbuki firavunlar ve piramitler hakkında çok sivri fikirlerim vardır :p :p :p
Sevgiler
Abi zaten şehirler arası 80 ara yollarda 50km hızla birde buna molaları ekleyince İstanbula gelmen 3gün sürerdi:p :p ,istanbul mt olarak biz sana gelelim bi ara :cherry:

Son düzenleme:
Sevgiler

Kulakların çınlamadımı,inanmam valla madrun dan ve senden bahsederken bütün ahalinin helal olsun nidaları kulağına gelmiş olması lazımdı üstat:queen:

aha beni tepem açılmış kelleşme başlamış:cherry:. Fotograflarda birşey yok olsa sercan'a olurdu :)
Dürüm yediğimi bile anlamadım o soğukta.
Erken kalktım ayaklarım gitmek istemedi. Darısı bir daha ki buluşmalara.Herkese çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar