MT ile katıldığım en kültürel toplantıydı. Arkadaş bu kadar sap bir araya gelmiş, hepsi koca koca, kıllı kıllı herifler oturmuşlar, yok efendim mısır piramitlerinin içinde, süt nasıl 3 günde yoğurda dönüyormuş, dinazorlar memelileri yiyorlarmış, cern deneyinde ışık hızının aşıldığı kanıtlanmışmış. Oturup kimin en son ibresinde kaç gördüğünü tartışsanaza
Şaka bir yanada gerçekten on numara bir toplantı oldu katılan herkese çok teşekkür ederim.
Taksiciye gelecek olursak, aynamda ışığı görmemle taksicinin beni sıyırıp geçmesi bir oldu. Çok hafif sağa kırabildim o anda. Onu yapmasam belkide çarparak geçecekti. Aynamdaki ışığı ufukta görebilirdim:mrgreen: Birinci dereceden bayan akrabalarının meslekleriyle ve sosyal yaşamlarıyla ilgili bağırarak el kol hareketi yaptım arkasından ama rahatlayamayınca verdim kulağıma pentagramı son ses, bir huzur çöktü içime :thumleft:
@inzell
Yolların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım
İlk defamı görüyoz len istanbul trafiğini 
@coq
Benim foto bayağu yüksek çözünürlükte çekilmiş :cherry::bounce:
Şaka bir yanada gerçekten on numara bir toplantı oldu katılan herkese çok teşekkür ederim.
Taksiciye gelecek olursak, aynamda ışığı görmemle taksicinin beni sıyırıp geçmesi bir oldu. Çok hafif sağa kırabildim o anda. Onu yapmasam belkide çarparak geçecekti. Aynamdaki ışığı ufukta görebilirdim:mrgreen: Birinci dereceden bayan akrabalarının meslekleriyle ve sosyal yaşamlarıyla ilgili bağırarak el kol hareketi yaptım arkasından ama rahatlayamayınca verdim kulağıma pentagramı son ses, bir huzur çöktü içime :thumleft:
@inzell
Yolların ustasıyım, gözlerinin hastasıyım
@coq
Benim foto bayağu yüksek çözünürlükte çekilmiş :cherry::bounce: