60 ay, maaşımdan hiç para harcamadan biriktirip bi tane goldwing alacam, en büyük cc bende olacak, vurucam kırbacı, vuracam kırbacı....!!! :queen::queen::flower:
Hayal kurmak bedava değil mi ?! Biz de böle avunalım... Alınık Scooter... :cherry:
Abi hayırlı olsun ya, hiç haberimiz olmadı =) Bizim taşkında er-6 vardı eskiden sanırım, yanlış hatırlamıyorsam
Kenan "hiç haberimiz olmadı =)" cümlesinde bir kinaye mi var ???
Bu arada senden özellikle yardım bekliyorum yeni motor konusunda) Bu yaza kadar güçlü, temiz bir motor bulalım artık.
Abi tabii yardımcı olurum elimden geldiğince, her zaman ama er5 almışsın ne zaman aldın ona dedim hiç haberimiz olmadı diye ?
Kawasaki Er-5 ile çok uğraştım ama sonunda adam ettik. Şimdi kış olduğundan sadece halısaha maçlarına motor ile gidiyorum.
Aprilla Pegasso, Hysoung GV 650, Kawa Z750 gibi modelleri takip ediyorum.
Kenan seninle telefon ile konuşmuştuk, Vodafone Ankara Bölgede (OMC de) eşim çalışıyor onun yanında iken görüşmüştük o zaman söylemiştim.
Kawasaki Er-5 ile çok uğraştım ama sonunda adam ettik. Şimdi kış olduğundan sadece halısaha maçlarına motor ile gidiyorum.
Aprilla Pegasso, Hysoung GV 650, Kawa Z750 gibi modelleri takip ediyorum.
Valla abi o zaman sadece aradığın makina hakkında şeyler hatırlıyorum, er5 hakkında hatırlamadım birşey ondan öyle söyledim =)=) Ama bence önce tarzını belirle abi, er5 gibi bi naked mı alacaksın yoksa pegaso, f650gs, xt660 ya da transalp gibi bi enduro mu alacaksın ? bence önce ona karar ver ama gv650 çook deli makina yaa hiç cruiser gibi değil abi, super sport gibi adam ya =)
vayyy taşkın kapışmak istiyorsun ha tamam alayım bi scooter her zaman kapışırız:mrgreen:CC nize güvenmeyin oğlum. Kapışacak varsa beklerim![]()
Kenan tam olarak tarz belirleyemedim açıkçası.
Tip olarak bana en hitap eden motor HYO GV 650, Aprilla Pegaso 650 de motocenterda görüyorum beni al diyor adeta. Aradığım motor Cruiser gibi Cüsseli ve Rahat, Naked kadar asi, Enduro kadar her yere gidebilecek bir motor)
Çok mu şey istiyorum...
vayyy taşkın kapışmak istiyorsun ha tamam alayım bi scooter her zaman kapışırız:mrgreen:
ya bırak abi çocukla çocuk olma =P
Bakın ne buldum 1150GS ile karda da motor keyfi yapılıyormuş
http://www.youtube.com/watch?v=0m-PmbIRRDw
Beyler Motorun akü marş basmaya yetmiyo aküyü sökecğim, akü deponun altında depoyu sökmek lazım nette okudum depoyu sökerken biyerlere dikkat etmek lazımmış yoksa rolanti bozuluyomuş. Ne yaw bu motor marş almıyo aküyü sökemiyorum aşşağı sakal yukarı bıyık muhabbeti![]()