Benim
Mondial Destro 250
Öncelikle herkese merhaba;
Bildiğim kadarıyla bu motorsikletin iki türü var benim kullanmış olduğum 2. tür vibrasyon büyük ölçüde giderilmiş tekerlekler büyümüş hararet işareti göstergeye yerleştirilmiş.
Motorun 2. sahibiyim ve aldığımda 2000km deydi 2000 kilometre yaptım ve tek sorun al bölmede bulunan hararet yapan su deposunun basınç yapıp kapağı patlatmasıydı ama bu sorun mondial servisince hareret kapağında yapılan ufak tefek operasyonla giderildi aldığım süre içerisinde motoru sürekli zorladım 100 kg yum ve avcılar kadıköy arası sürekli gitttim geldim motorsiklet 120 -130km yi çok rahat görüyor ve 150 -155km sürate çıkabiliyor. devir göstergesi dijital sensörlü ve 4000 devirden sonra kadran atmaya başlıyor vs yenisiyle değişicek büyük bir sorun değil motorsikletin vites geçişleri gayet
güzel arka çanta bağlama yeri zayıf olduğundan başka bir marka motorsikletin çantademirini monte ettim sallanmadan stabil bir şekilde duruyor hafif bir motor frenlerde tabiki çok güven vermiyor frenleri yeterli orjinal lastiklerini bilmem ama üzerindeki MICHELIN lastiklerle yol tutuşu güzel süspansiyonu biraz yumuşak genel anlamda fiyatına göre güzel ama paran varsa japon almak en iyisi 10 yıldır vitesli motor kullanıyorum 93-xt 600 ve 99-tdm 850 sahibi oldum daha önceden kullanımda çok önemli hız yapmıyor diyenlere xt 600 le yapılacak max hız 160km bu motorsiklet 250 cc ve 155 yaptım düz yolda ve tek kişi. Birde eklemeliyim sanırım işin şans faktörüde var devir saati ve gidermiş olduğum hararet sorunu haricinde hiç bir sorun çıkmadı. NOS...............