Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

beyan edilen 6700km

doğrumudur bilemem tabi

5bin 10bin km yazılanlara cidden rağbet varmış demekki, zaten rağbet olmasa piyasanın yarısı km düşürmezdi. Ben motor alcaksam isterse 20bin km'den 19bin km'ye düşürmüş olsun sahtekar bi insandan alışveriş yapmam. 6700 km olması çok düşük bi ihtimal, iyi bi ustaya ya da anlayan birine göstermeden almayınız.

beyan edilen 6700km

doğrumudur bilemem tabi

haziran ayinda aldim motorumu ve 12bin km 4 yıllık bir motorun 6700km olmasi bence biraz zor diye düşünüyorum günde 10 km kullansan bile 4 yılda yaklaşık 14.500 km yapar 4 sene için inandirici bir km değil alicagin motoru iyi kontrol etmelisin şasesi falan ilani varsa link atabilirdin hayirlisi diyelim inş güzel sağlam bir motor alirsin

haziran ayinda aldim motorumu ve 12bin km 4 yıllık bir motorun 6700km olmasi bence biraz zor diye düşünüyorum günde 10 km kullansan bile 4 yılda yaklaşık 14.500 km yapar 4 sene için inandirici bir km değil alicagin motoru iyi kontrol etmelisin şasesi falan ilani varsa link atabilirdin hayirlisi diyelim inş güzel sağlam bir motor alirsin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2007-temiz-hyosung-gt-250r-68395562/detay

Az km kullananlar da olabilir tabi ya ama çok nadir çıkar mesela ben öyle :) Bilmiyor musun bugay benim skutur kac km de 4000 mi ne heralde unuttum kac senelik :D Hyo da öyle fazla km yapamadık ah bi salsalar varya türkiye turuna çıkcam da :pr: :p

Az km kullananlar da olabilir tabi ya ama çok nadir çıkar mesela ben öyle :) Bilmiyor musun bugay benim skutur kac km de 4000 mi ne heralde unuttum kac senelik :D Hyo da öyle fazla km yapamadık ah bi salsalar varya türkiye turuna çıkcam da :pr: :p

o bendede var ama yazin inş yazi beklioyrum malesefki benzin pahali en iyisi yurtdışına çıkıp gezmek bulgaristan yakin :queen:

vaay iyi gezen birini buldum sonunda. Bu GTR kullanıcıları motoru kullanmıyor doğru düzgün.
Ben de haziranda aldım şuan 10.000km oldu %85'i uzun yolda kullandım. Ekime kadar sadece haftasonları 1yada 2 gün kullanabildim bir de tatillerde. Ekimden sonra ise kendi işimi kurdum şimdi hiç kullanamıyorum :D gecelere kadar çalışıyorum.
Rodajı İstanbul- Ayvalık gezisinde yaptım. Ramazan bayramında bütün karadenizi gezdim. İğneada'ya gittim bulgaristan sınırına. diğerleri ufak tefek şeyler saymaya değmez. 200km'nin altına gezi demiyorum zaten Ağva, belgrad falan pek önemli değil.

Sen nasıl yaptın o kadar km yi?

Bu hyoculara mı denk geliyo arkadaş ya :mrgreen: Motorum memlekette,ben okulda 3-4 ay anca binebiliyorum uzun yola da gidemedim pek. Satmak da istemiyorum ama boşuna yatıyo kara kızım:pale: 14 bin civarında şuan 2008 yazında trafiğe çıkışlı. Orjinal km ama benimki :mrgreen:

vaay iyi gezen birini buldum sonunda. Bu GTR kullanıcıları motoru kullanmıyor doğru düzgün.
Ben de haziranda aldım şuan 10.000km oldu %85'i uzun yolda kullandım. Ekime kadar sadece haftasonları 1yada 2 gün kullanabildim bir de tatillerde. Ekimden sonra ise kendi işimi kurdum şimdi hiç kullanamıyorum :D gecelere kadar çalışıyorum.
Rodajı İstanbul- Ayvalık gezisinde yaptım. Ramazan bayramında bütün karadenizi gezdim. İğneada'ya gittim bulgaristan sınırına. diğerleri ufak tefek şeyler saymaya değmez. 200km'nin altına gezi demiyorum zaten Ağva, belgrad falan pek önemli değil.

Sen nasıl yaptın o kadar km yi?

selam aslında iyi gezen benim de kafa dengi bir çıkmıyorki.3 yıldır batı karadeniz ve marmarayı fellik fellik gezerim.bu sene sümela manastırına kadar gitmeyi planlıyorum.eger vaktin olursa beklerim.bu arada ben 50 bini çoktan geçtim.
bu arada elimde bir adet fazla m-tech marka H3 xenon 8000 kelvin var.faturalı ve garantilidir.geçen hafta almıştım birin kendi motorumda kullandım.eger ilgilenen olursa buradan mesaj atabilirsiniz.

kanka biliyorum makarasına sölediydim zatende diye bilirdi kapin gelin diye :p
ha bu arada ne dicem 250 cc oldun hala 150zc :p :queen:
ya sorma admine sordum olmaz olan olmuş öpülmüş şeyin davası olmaz dedi :D

Detaya girmeyelim hacı forumda,face e alayım sizi :cherry:

alper, 150zc senin alınyazın olmuş :D nasıl bi piskoloji içindeydin o nicki seçerken :queen: Şimdi profiline gtr yazsan ne olur sen hala gönüllerin zclisisin ahahaha:queen:
mondial 150zc ciyiz biz gardaş alın yazımız bu :D (bi değiştirebilsem Felon2 yapcam :D

o bendede var ama yazin inş yazi beklioyrum malesefki benzin pahali en iyisi yurtdışına çıkıp gezmek bulgaristan yakin :queen:

Kırıkkale ye götüremedik ya ne bulgaristanı :queen: Ama inşallah götürecem taktım kafaya

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

Bu hyoculara mı denk geliyo arkadaş ya :mrgreen: Motorum memlekette,ben okulda 3-4 ay anca binebiliyorum uzun yola da gidemedim pek. Satmak da istemiyorum ama boşuna yatıyo kara kızım:pale: 14 bin civarında şuan 2008 yazında trafiğe çıkışlı. Orjinal km ama benimki :mrgreen:

Aynen ya ne yapcaz bilmiyorum :) Yine de ben sık sık geliyorum konya ya o aralarda tatmin ediyorum kendimi ya :)

saolun düşünce ve yorumlarınız için....acaba sığarmı diye düşünüorum....arkadasın dediği gibi bataniye götürecem 2 tane çizilmesin benim kınalı kuzum :D ayrıca bi bilet parası ise iç bişey demek...sürüpde getirmeye kalksam hem pahalıya gelır ayrıca o havada gelmez yani donarım ...yüksek kesimlerde yağmurda basarsa perişan olurum..:)

aynen, benzine vereceğinden paradan daha uyguna gelir sana + boşuna motora km yaptırmamış olucaksın + yorulup üşümene değmez bu zamanda

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------

bu arada motorumu satılığa çıkarma kararı aldım arkadaşlar. 2010 model ST Kanuni GT250R siyah renkte 12000 küsür km de. ilgilenen olursa sakaryaya gelip motoru görebilir. ayrıntılı olarak fotoğraflarla birlikte sahibinden sitesinde ilan hazırlayınca buradan linkini de yayınlarım. şimdilik yine de bir fotoğraf vereyim:

http://www.facebook.com/photo.php?f....151334191557177.27031.100000417912726&type=3

Biraz renklendirelim sayfayı:bounce:
bikepics-2316913-800.jpg

bikepics-2320414-800.jpg

bikepics-2320435-800.jpg

bikepics-2320441-800.jpg

@Felon

''Yavaş bir motorla hızlı gitmek,güçlü bir motorla hızlı gitmekten çok daha eğlencelidir'' -Gary Nixon

İmza olmamış, kendini övüp motoru yerlere vurmuşsun, bu imza cbr 125 r la 160 basanlara gelsin diyorum ben...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar