kesinlikle katılıyorum. ama aktarma arkada olduğundan büyük ihtimal bu yüzden önce arka değiştiriliyor sanırım ancak bence cbf150 gibi güçsüz bir araçta böyle bir önem pek kalmıyor onun yerine direkt bir takım lastik değiştirmek en mantıklısı.
ben durolarımla yağmurda baya bir yanladım bir kaç defa kavşakta yavaşlayıp 1.viteste biraz devirli kaldırınca kendimi s2000 gibi hissettim

bir kaç defada arka frene yine ıslak zeminde fazla kuvvet uygulayınca hooop arka yanımda ama bu hatayı ön frenle yapsam kesin yerde olurdum..
neyse artık michelin leri taktım. 200km boyunca yinede dikkatli kullanmamı, özellikle yağmurda bu 200km boyunca yine dikkatli olmamı söylediler ,üzerindeki mumdan ötürü ama daha taktım sırf düz giderken bile lastik hamurunun yumuşaklığından ötürü durolara göre ufakta olsa konfor artısını hemen fark etmemek mümkün değil.
ayrıca lastiğin rodajı bitmemiş olmamasına rağmen frenajda harika kesinlike.
dönüşlerde şuan çok zorlamıyorum ama yinede çok yumuşak ve rahat dönüyor her yerde, böyle soğuk havalara rağmen.
herkese kesinlikle tavsiye ederim, hayatınızı tehlikeye atmayın boşuna, motosiklet lastiğin üzerinde gidiyor. lastik herşeyi. bence umursayın.
kendime çok kızdım bu kadar zaman niye bekledim diye lastikleri takınca.