2 haftalık cbf im geçen haftaki fırtınada devrildi.... sonuç: sol grenajda çatlak akü kapağında çizik

...nazarlık oldu motora ....gri metal grenajdaki çizik izi gidermi ?? çok derin değil... bide motorum 300 km de servis bana 1000 de gel dedi. motoru göztepe maltepe arası kullandım hep işe giderken e 5 ten dönüüşte minibüs yolundan geliyorum... e 5 te giderken trafik yoksa hızlanıp bi süre o şekill gidip gazı kesiyorum...motoru fazla zorlamıyorum 5. viteste 115 i gördüm (ben 125 kg geliyorum

) minibüs yolundan geliyorum çok trafik oluyor sürekli vites değişitiriyorum.. ve motor çok ısınıyor eksozdan sürekli tın tın ses geliyor değişik bir koku oluyor anlayamadım yeni olduğundan mı?? dik yokuş aşağı inerken çamurluk tekere sürtüyor.. bunu nasıl önlerim tamam ben kiloluyum ama daha önce 100lük cup vardı böyle bi sorunum yoktu

vites değişimleri ilk aldığıma göre biraz sertleşti gibi ...bazen vites atışlarında sorun yaşıyorum vites arada kalıyor geçmiyor..(2 kere oldu bu şekil) ...Depoda sadece güneşli iken çizikçikler görünüyor montumun fermuarı yaptı sanırım. bunları giderebilirmiyim?? motoru alırken mototal kadıköydeki satıcı bana sadece motor koruma demiri taktırmamı önermişti full koruma taktırma demişti kaza anında herşeyi kırıyor filan dedi.. ama en ufak rüzgarda motor devrilmiş demir olsa bişey olmicaktı...bu konuda siz ne düşünüyorsunuz taktırayımmı ve nerede taktırayım? mototal çok pahalı geldi bana __???çanta olarak şimdilik maxem marka ucuz çanta taksam sorun olurmu en fazla 5 kg yük olacak?? çanta demirsiz...bide bu eli koruyan aparat ve dizleri koruyan deri aparat en uygun nerde satılıyordur yağmur yedim o gün fena ıslandım

bu michleen lastikler ne kadar durolar kayıyor...?? Allah rızası için İstanbul dan bir arkadaş bana bu konularda yardımcı olursa sevinirim... Allah a emanet ....[/QU
koruma demirlerini taktır.mototal kadıköy haltetmiş lastikleri michelinle değştir [geçen sene çifti 200 tl gibiydi)konşuk motordan fiyat alabilir servise
oraya götürebilisin işlerinde iyi ve hesaplıdır maltepede dizliğide konşuktan bulabilirsin
yağını hemen değiştir vites rahatlayacaktır.castrol power 1 15w-40 yarı sentetik yağ kullan bu yağı bulamazsan kartal oto sanayii sitesinde
bulabilirsin.ucuzda 20 tl.özkara madeni yağlar b-7 blok no 4 353 39 55 rüzgarlı havalarda motoru yan ayaklığa al orta ayağa alma.çamurluğun
tekere deymesini anlayamadım 2 kişi 200 kg biniyoruz birşey olmuyor. selamlar