hayırlı olsun arkadasim..yalnız motorun bana çok tanıdık qeliyor sarıyerde mi oturuyorsun
Sağolasın. Sahibinden. comda görmüşsündür ilanı ben satın aldım sahibi sarıyerde
hayırlı olsun arkadasim..yalnız motorun bana çok tanıdık qeliyor sarıyerde mi oturuyorsun
ağam geçiyorum inşaAllah...kankam şimdi bil bakalım ne yaptım.. bisikletle bu ince çisede biraz turladım..
spor amaçlı tabiki ama motorla süper olurdu.. yarın bu tarafa geçiyormusun bekirim
tamam kankam .. sen nasıl istersen öyle yap ..ağam geçiyorum inşaAllah...
maalesef trenle geliyorum bu sefer....
motorla bu havada çıkamam şifayı yeni atlattık...
arabada eve lazım, en güzeli yine tren....
birazdan sana link atarım haberin olsun sende böyle olursun:santa:sanan dedim Antalyalı kankam.. bilin mi buraları :cherry:
Sakaryalı antalyayı rüyasında bilem göremez :queen:

debriyaj kolunun dibinde bir müsür var debriyaj kolunun yani ayna dibinin yükseklik ayarınla oynadıysan temassızlık yapıyor onu qevset debriyaj kolunu yukarı aşaqı oynat müsürün çalıştıqı yerde tut sıkabilerim yamaha esd 2011 kullanıcısıyım ... motor 1600 km oldu yağını deştirmek istiyorum arkadaşın traktör yetkili servisi var ve kullandıkları mobil 1 yağ var acaba yağını ondan katsam bir sorun çıkar mı ? birde önceden motor 1. vites iken debriyaja basıp çalıştırabiliyodum şimdi illaki boşa alıp çalıştırmam gerekiyor neden acaba ?
Borusanda çalışıyordu sahibi epey bi sohbet ettik kafa denqiydi biraz..sıfır alma imkânım oldu onunla konuştuktan 2 saat kadar sonra..demek ki sana kısmetmiş motor çok temizdi..Sağolasın. Sahibinden. comda görmüşsündür ilanı ben satın aldım sahibi sarıyerde
ybr yi daha da problemsiz yapmak ?
herkese selam
motor zaten amacına göre kusursuz sayılır. ön takımdan bir süre sonra azıcık yağ sızdırması(hala bir zararını göremedim) ve bakımsız bırakılan zincirin eskimesi gibi sıkıntıları gidermek için iki düşüncem var.
1. ön amortisörlere mz körüğü takmak
2. zincir için yine mzlerin tam kapalı korumasından takmak.
bunların maliyetini bilen var mı ?
bir aksilik olmaz da yola cıkarsak neden olmasın dostum ben 7 yıl hereke de oturdum..karamürsel de bir dostum var onunda yanına uqramak istiyorumdurmuş bu pazar sende gel körfezde ki çay buluşmasına nasıl olsa istanbula gidecekmişsin bekleriz...
millet motorlarınız kaç kmde problem yaşayan var mı? (esd)
ulem arkada koskoca fon var bize yutturuyon antalya diye ..helal olsun walla.. :queen:
şaka bi yana kanka , akmışsın antalyanın sıcak denizine haaa .. gözümden kaçmadı değil :bounce:
motoru sonradan gördüm allah napmasın seni.. nerden buldun onu..o motoru bizim alanyalı fatihe alalım :queen:
fatih alanya da ki tek bilinçli motorcu onun nesli tükenmesin![]()
koray abi yakıştıramadım sana bana apache motorları mı layik görüyon![]()
yok be kankam.. sana şaka yapıyom.. ama sakaryalı bi tane varya .. allah eline düşürmesin.. adam heryerden çıkıyor.. seni antalya ya nasıl aldılar..hadi antalyaya girdin otele nasıl aldılar şaşırdım walla :queen: