la bırak yaa. çalmıştı çalmıştır.
git teslim ol hacı, ben çaldım de, az bi cezayla yırtarsın.
Hakan yapmaz öyle şey kıskanmayın adamı abicim =) ama şaşırdım fazer bakıyordu 1150gs almış adam =)
la bırak yaa. çalmıştı çalmıştır.
git teslim ol hacı, ben çaldım de, az bi cezayla yırtarsın.
ahaaa yani sen bana ve mehmete şişman mı diyorsun göbekli mi diyorsun tarık da kilo alacak göbekenecek diyorsun vay beeee hakarete bak :mrgreen:
Abi tenhada kıstırıp, hep birlikte başını bağlayalım, aklı başına gelsin... :cherry:
Bu arada herkes motoru büyütüyor bende küçültüyorum... :cherry: Çevrenizde ucuz yollu, eli yüzü düzgün scooter satan varsa haberim olsun... Bi kaç tane buldum, pazarlıklar devam ediyor... :queen:
olur yapalım valla :mrgreen:
benimde hesabımda arabayı satınca motor almak vardı .ama kredi kartları baya yüklenmiş.bende biraz kredi çekip borcunu kapatıp iptal ettirdim kartları teke düşürdüm.arabanın parasıyla da kalan kartı ödedim.sonuç elde var yine sıfırale:
umutlar yine yaza kaldı.umut fakirin ekmeği...
hakan 1150gs i getirmiş ankaraya, darısı motor değiştirecek/alacakların başına diyelim =)
ooohooo Kenana bak iyiki süpriz dedik herkese yaymışbu arada bi aksilik çıktı motoru yüklediğim kamyon gelemedi ptesi ye alcam bi aksilik olmassa kargo firmasından ama şuan bir BMW R 1150 GS Sahibiyim Darısı başııza
bu arada tenhada kıstırcaklar cc sine güveniyosa gelsin kamyon gibi motor ezer geçer adamı
![]()
ooohooo Kenana bak iyiki süpriz dedik herkese yaymışbu arada bi aksilik çıktı motoru yüklediğim kamyon gelemedi ptesi ye alcam bi aksilik olmassa kargo firmasından ama şuan bir BMW R 1150 GS Sahibiyim Darısı başııza
bu arada tenhada kıstırcaklar cc sine güveniyosa gelsin kamyon gibi motor ezer geçer adamı
![]()
![]()
Hayırlı olsun kazasız günlerde kullanman dileğiyle.ooohooo Kenana bak iyiki süpriz dedik herkese yaymışbu arada bi aksilik çıktı motoru yüklediğim kamyon gelemedi ptesi ye alcam bi aksilik olmassa kargo firmasından ama şuan bir BMW R 1150 GS Sahibiyim Darısı başııza
![]()
![]()
mehmet gaza gelip hayabusa alınır mı yav ??? madem gaza geliyorsun al bi BMW s1000rr canavar gibi olur :mrgreen:
![]()
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürmeniz dileğiyle. Salcanodan sonra büyük bir adım olmuş. Bende Salcano SM 250 sonrası Kawasaki Er-5 almıştım, şuan niyetim HYO GV 650 almak.
yok aslında iyi bile yapmışsın riske girmemekleYunus o Aslında öle deil kem küm ıh mıh cak cuk motoru tanımadan karda sürmek istemedim 600 km![]()