Motosiklet ve cinsellik..

Otobüs ve minibüslerde yaşanan fortçuluk olaylarıda aynı titreşim probleminden galiba.
Neydi o eski Magiruslar. Durakta şöför kontağa basınca göğüs dümelerini açan amcalar, saç bandını savuran teyzeler
alla alla ya.

Çindeki nufus yoğunluğunu yine kendi ürettikleri titreşimli motorlarla direk ilgisi olduğu kanaatine varabilirmiyiz?

motorunuzun titresimi fazlaysa ve depoya degdiriyorsaniz normal

Ahahahahahaha

Orhan çözdü olayı.:cat: xetanor arkadaşım eğer sorun devam ediyorsa senin çömlekçiye görünmen gerek,o da çözmez diyorsan seni Hopa'ya alkışlarla uğurluyoruz:cherry:

:thumleft: that's right..

motoru sattım sayılır zaten.. daha az titreşimli bi motor alacam nasip olursa...

Vücuttaki adrenalin ve bilumum hormonların (korku, endişe, zevk, heyecan vb.) salınımındaki aşırı artış nedeni ile olabilir... Motor kullandıktan sonra içtiğim sigara bile farklı geliyor bana :)

Ewet konuyu okuyunca bende hak verdim Çünkü Hani motosiklet tutkunu bir insan biner motosuna heyecanlanır. trafikdeki adamlara kızar . yada zevk alarkdan sürdüğü için motoyu sitresi azalır buda vizutta adrenalin salgısını harekete geçirir ve kendini daha güçlü hissetmeni sağlar Ve terbiyesizlik etmiyeyim ama HANİ Güç = Performans diyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben ne zaman sürsem susuyorum ve acıkıyorum, çantada her zaman su oluyor,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Birkaç gündür havalar kötü,işyerinde ki stres derken haftasonu bu konuya bakmak stres attırır diye düşündüm.Bir nebze gülümsettiyse ne mutlu.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Madem konu açıldı bende son imzayı atayım.Elbetde genel ahlak kuralları çerçevesinde :thumleft: Motorunuzun cc hiç önemli değil ancak bu durum biz Chopper kullanıcılarında iki kat daha fazla ve hele hele altınızdaki bir Çinli Chopper se durum 5 kat ivme kazanmaktadır.Bu gidişle gemi tayfası gibi her limanda bir sevgili durumuna düşeceğiz her ilde bir sevgili :cherry::flower::rendeer:

Amca artık evlensen.... Suçu motora atmaya başladın.... Ne günahı var... Evlen artık hem motorun hem de İzmir kurtulsun senden....:queen:

yok böyle bir paylaşım yaa, harbiden tüm yorumlar süper, koptum gülmekten. ama benim motor nedense naz mı yapıyo yeni gelin gibi napıyo anlamadım. onu bu hafta s..xshopa götüreyimde açılsın garibim. bu herkes gibi benimde hakkım. bende depoyu delmek istiyorum. :D şaka bi yana bende bazen durduktan sonra biraz motor üzerinde duruyorum, yoksa cok dikkat çekiyo insan :D

yok böyle bir paylaşım yaa, harbiden tüm yorumlar süper, koptum gülmekten. ama benim motor nedense naz mı yapıyo yeni gelin gibi napıyo anlamadım. onu bu hafta s..xshopa götüreyimde açılsın garibim. bu herkes gibi benimde hakkım. bende depoyu delmek istiyorum. :D şaka bi yana bende bazen durduktan sonra biraz motor üzerinde duruyorum, yoksa cok dikkat çekiyo insan :D

hahahahahahah :D :D :D :D

Depoyu Delmek istiyorum hahahahahah :D

Benzin Yakar ama dikkat et :D öldüm gülmekten :D

ee gülü seven dikenine katlanır. hem o metal plakayı deldikten sonra benzinin yakması sorun olmaz sanırım... =D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar