Motosiklet ve cinsellik..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kadar ayrıntıya giriceksen bence başlıga erkeklere özel diye yazsak diyorum sonuçta aramızda laydilerde var

bu konunun tekrar ne zan hortlayacağını merak ediyordum doğrusu :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzun yoldan geldik,motorlardan indiğmizde gözü dönen arkadaşlarımız oldu, kendimizi zor kurtardık .

Hiç ilgisi yok tabi ki.Dediğin gibi olsa trafik motosikletten geçilmezdi :)

Ben birsaat motor sürdükten sonra rüzgardanmıdır sestenmidir inince 2 bira içmiş gibi oluyorum. Bırak uçkuru düşünmeyi kendime gelemiyorum bazen.

Madem konu açıldı bende son imzayı atayım.Elbetde genel ahlak kuralları çerçevesinde :thumleft: Motorunuzun cc hiç önemli değil ancak bu durum biz Chopper kullanıcılarında iki kat daha fazla ve hele hele altınızdaki bir Çinli Chopper se durum 5 kat ivme kazanmaktadır.Bu gidişle gemi tayfası gibi her limanda bir sevgili durumuna düşeceğiz her ilde bir sevgili :cherry::flower::rendeer:

Çindeki nufus yoğunluğunu yine kendi ürettikleri titreşimli motorlarla direk ilgisi olduğu kanaatine varabilirmiyiz?

Motora binerek korkularından arındığın için cinsel performansın artabilir, korku ile cinsel performans çok ilgilidir, kadınların utangaç erkekleri sevmemesinin bilinçaltındaki bir sebebi de korkak olmalarıdır bence.

ya ben arkama erkek almama konusunda ısrarcıydım allahtan almıyorum fren durumunda kötü hissediyorum kendimi artçı olarak erkek almaktan çekinin yoksa şu konuda yorum yapan herkesi arkanızda düşünün bu arada bu durumda motorun bi etkisi olduğu kanısındayım :)

Ya arkadaşlar motora ne için biniyoruz? A noktasında B noktasına gitmek içinde kullanan var, yarış yapmak içinde, hava atmak içinde, Para kazanmak içinde binen var. Ama hepimiz motodan indiğimizde hemen hemen aynı duyguları yaşamıyor muyuz? Şahsen ben motordan indiğimde kendimi daha güçlü hissediyorum hem maddi hem manevi olarak.. Zafer kazanmış bir İmparator gibi, savaştan galip dönmüş bir padişah gibi.. Muhteşem yüzyılı izlemiyormusunuz hiç? Bakın Kanuni'ye; Savaştan sönüyor atından iniyor ve direk yatak odası.. Motosikletide bu yüzyılın atı gibi düşünürsek.. neyse:)

Otobüs ve minibüslerde yaşanan fortçuluk olaylarıda aynı titreşim probleminden galiba.
Neydi o eski Magiruslar. Durakta şöför kontağa basınca göğüs dümelerini açan amcalar, saç bandını savuran teyzeler
alla alla ya. Hepsi bi alemdi, duraktaki insanların otobüse hücuuum diye binmesi ile bir bağlantı olabilir mi acaba?
Metrobüs ve tramvay daha az titreşiyo, ondan bu olaylar azaldı galiba.

Dipnot: Aynı dertten muzdarip bir harleyci var. Kontak kapatınca motordan inmek için 2 dakika bekliyormuş.
Endipnot: Bu mevzunun yaşandığı motorların sele biçimlerinide incelemek lazım.
Vallasondipnot: Konuya abone oluyorum.

bende bızım usyata bır motor sordum skyjettı f5 aman abı uzak dur dedı kasabaya varıncaya kadar yolda beş defa b...şalirsin dedi. anlayacagınız olay bundan ıbaret heralde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar